24
Thu, Sep
0 New Articles

Korte-Polisial

KRALENDIJK - Op zondag 14 juni vond omstreeks 17.00 uur een aanrijding plaats tussen een auto en een scooter op de Kaya Korona. De auto reed in zuidelijke richting op en wilde linksaf slaan.

De scooter die in noordelijke richting reed kon niet op tijd remmen en botste tegen de zijkant van de auto. De bestuurder van de scooter viel en liep letsel op aan zijn linkerarm.

De bestuurder van zowel de auto als de scooter kregen een prosesverbaal voor het rijden zonder geldige verzekering.

In de vroege ochtenduren van zondag 14 juni, vond een steekpartij plaats bij een woning aan de Kaya Otomac. Het slachtoffer is met spoed met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor medische behandeling. De zaak is in onderzoek. De politie verzoekt een ieder die iets heeft gezien om contact op te nemen met de politie op 717 8000 of op 717 7251. Later werd het bericht ontvangendat het slachtoffer die betrokken was in de steekpartij in de middaguren is overleden. Het betreft de man met initialen R.A.S.B. van 39 jaar. Iets later werd er een dame met initialen D.E.M.R. van 26 jaar aangehouden in verband met deze steekpartij. Onderzoek in deze zaak loopt.

Op zaterdag 13 juni werd in de middaguren een man met intialen A.S.H.M. van 35 jaar in de Kaya Lelie aangehouden wegens mishandeling met een wapen.

Op dezelfde dag, zaterdag 13 juni, werd een man met initialen M.A.A. van 27 jaar aan de Kaya Comanche aangehouden wegens mishandeling.

In de vroege ochtenduren van zaterdag 13 juni, omstreeks 07.50 uur kreeg de politiecentrale melding dat er een duiker in de problemen was geraakt bij de duikplek Porta Spaño ter hoogte van Boka Spelonk. De ambulance kon niet bij de locatie komen. De politiepatrouille is naar de locatie gereden heeft het slachtoffer in stabiele zijligging meegenomen naar de ambulance op de hoofdweg. Door het snelle handelen van de diensdoende agenten kon de duiker op tijd geholpen worden bij het ziekenhuis.

Op zaterdag 13 juni werden omstreeks 01.20 uur twee auto's gecontroleerd die op de parkeerplaats van een fastfood restaurant aan de Kaya Antonia geparkeerd stonden. In één van de auto's werd een zakje met 23 pillen, vermoedelijk XTC, aangetroffen. Alle drie inzittenden van deze auto werden aangehouden wegens overtreding van de Opiumwet BES. Het beftreft een man met initialen G.A.F.C. van van 20 jaar en twee jongens met initialen E.M.G.C. van 16 jaar en A.E.J.S. van 16 jaar.

Iets voor 21.00 uur van zaterdag 13 juni, kreeg de politiecentrale melding dat er een zwaargewonde vrouw op straat ligt in de Kaya Kalypso. De dame werd met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor medische behandeling. In de nachtelijke uren van zaterdag 13 juni op zondag 14 juni heeft de verdachte in deze zaak zichzelf bij het politiebureau gemeld en hij is aangehouden. Het beftreft de man met initialen J.G.G.G. van 34 jaar.

In de ochtenduren vrijdag 12 juni werden op verschillende locaties verkeerscontroles gehouden waarbij processen verbaal werden uitgeschreven voor het rijden zonder helm, het rijden zonder autogordel, het rijden zonder geldige verzekeringspapieren, het rijden zonder (geldig) rijbewijs en het gebruiken van een mobiel tijdens het rijden.

In de nacht van vrijdag 12 juni op zayerdag 13 juni was het Centrumgebied drukbezocht. Na een achtervolging werd een man met initialen R.H.C. van 29 jaar en een man met initialen L.C.C. van 21 jaar aangehouden. De aanwezigen gingen zodanig samenscholen bij de aanhouding waardoor de politie hard moest optreden. KPCN is op de hoogte van de beelden die op social media rondgaan. De zaak wordt onderzocht. Dit is alle informatie die op dit moment gegeven kan worden

Heeft u iets verdachts gezien? Bel 911 of 717 8000 of de anonieme tip lijn 717 7251.