05
Mon, Dec
0 New Articles

Rotterdam - Een 15-jarige jongen uit Hoogvliet raakte rond middernacht gewond toen op de Coolsingel nabij het Beursplein een groep op hem afstormde en één van de jongeren uit deze groep hem stak met een mes.

Rijsbergen - Een 31-jarige man uit Breda kwam zaterdagavond 22 oktober op de Bredaseweg door een nog onbekende wijze vanuit een rijdende bestelbus op het wegdek terecht. Hij overleed later in het ziekenhuis.

Beverwijk - De politie heeft vandaag, zaterdag 22 oktober 2022, in het onderzoek naar het dodelijke steekincident dat op woensdagavond 19 oktober jl. heeft plaatsgevonden op de Parallelweg in Beverwijk, een 21-jarige man uit Hilversum aangehouden.

Breda - In een onderzoek van de Divisie Regionale Recherche onder leiding van het Openbaar Ministerie in Breda naar facilitators van de georganiseerde misdaad zijn vandaag dertien aanhoudingen verricht. Het gaat om de verdenking van witwassen van crimineel geld onder meer door de handel in luxe horloges, valsheid in geschrifte, Opiumwet en deelname aan een criminele organisatie.

More Articles ...