19
Wed, Jan
0 New Articles

Den Haag – Nederland heeft na maanden aarzelen alsnog ingestemd met de voordracht van de omstreden oud-generaal Carlos Mata Figueroa als consul-generaal voor Venezuela op Aruba.

Oranjestad – Staatssecretaris Raymond Knops van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties en minister Ferdinand Grapperhaus van Justitie en Veiligheid hebben hun anderhalve dag durende werkbezoek aan Sint Eustatius afgesloten en zijn inmiddels op Saba gearriveerd.

Den Haag – Koning Willem-Alexander en koningin Máxima brengen naar verluidt begin juli een bezoek aan Aruba, Bonaire en Curaçao. De reis is vooralsnog niet officieel aangekondigd door de Rijksvoorlichtingsdienst. Lees meer

ALMERE - Een 19-jarige jongen uit Almere is donderdag 25 november aangehouden voor het in bezit hebben van 136 kilo aan illegaal vuurwerk, categorie 4. Er wordt een onderzoek gestart naar de herkomst hiervan. De verdachte zit nog vast.

Foto ter illustratie

politie

Almelo - De politie heeft nog eens twee personen aangehouden na een gewelddadige confrontatie tussen ‘supporters’ van beide clubs. In en rond het stadion waren tijdens de wedstrijd op 30 oktober vechtpartijen uitgebroken.

Eindhoven - Er is momenteel veel sprake van oplichtingsvormen zoals spoofing (bankpasfraude). Veel oudere en/of kwetsbare personen raken hierdoor gedupeerd.

DEN HAAG - In een video boodschap legt zijne Majesteit de Koning uit over het besluit van de Gouden Koets toegelicht.

DEN HAAG - In Nieuwerbrug (gemeente Bodegraven-Reeuwijk, provincie Zuid Holland) is bij eenden op een kleinschalige houderij vogelgriep (H5) vastgesteld. Het gaat waarschijnlijk om een hoogpathogene variant van de vogelgriep.

DEN HAAG - Door modernisering van wetgeving worden meer strafzaken over verkrachting, online seksueel grensoverschrijdend gedrag en seksuele intimidatie verwacht.

Advertentie