15
Mon, Jul
11 New Articles

Den Haag – Nederland heeft na maanden aarzelen alsnog ingestemd met de voordracht van de omstreden oud-generaal Carlos Mata Figueroa als consul-generaal voor Venezuela op Aruba.

Oranjestad – Staatssecretaris Raymond Knops van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties en minister Ferdinand Grapperhaus van Justitie en Veiligheid hebben hun anderhalve dag durende werkbezoek aan Sint Eustatius afgesloten en zijn inmiddels op Saba gearriveerd.

Den Haag – Koning Willem-Alexander en koningin Máxima brengen naar verluidt begin juli een bezoek aan Aruba, Bonaire en Curaçao. De reis is vooralsnog niet officieel aangekondigd door de Rijksvoorlichtingsdienst. Lees meer

Tilburg - De politie heeft gisteren een winkeldief aangehouden nadat twee alerte burgers de verdachte wisten te stoppen tijdens zijn vluchtpoging.

Aken, Brunssum - Een mooi succes van het Landelijke Plofkrakenteam in samenwerking met de Duitse politie: na een plofkraak in Aken in Duitsland om 04.20 uur werden om 05.00 uur vijf mannen aangehouden in Brunssum.

Nederland - Korpschef Erik Akerboom kreeg een open brief waarin zorgen werden geuit over het werkklimaat en de omgangsvormen in het korps. Hierop beantwoordde hij de schrijver. In een blog voor de politiemedewerkers licht hij zijn reactie toe.

Den Haag – Na Cas di Aruba a tuma lugar diasabra 13 di juli un encuentro informal cu miem-bronan di e Plaatselijke Opvangcommissie (POC).

DEN HAAG - Middelbare scholen krijgen de komende vijf jaar maximaal 48 miljoen euro per jaar om in hun regio met de daling van het aantal leerlingen om te gaan. Dat maakt minister Slob (basis- en voortgezet onderwijs) vandaag bekend.

ROTTERDAM - Het World Port Tournament is spectaculair – en voor het Nederlands honkbalteam met een gelukkige zege – begonnen. Oranje kwam tegen de Japanse studenten met de schrik vrij via 6-5 winst in de verlengende tiende inning, nadat het de gehele wedstrijd niet in het bezit van een voorsprong was geweest.

Advertentie