21
Sun, Jul
0 New Articles

Mijdrecht - Op vrijdagochtend 10 juni is de politie twee woningen en vier bedrijfspanden in de gemeente Ronde Venen binnengevallen. Ook panden in Amstelveen en Uithoorn werden onderzocht.

Den Haag – Nederland heeft na maanden aarzelen alsnog ingestemd met de voordracht van de omstreden oud-generaal Carlos Mata Figueroa als consul-generaal voor Venezuela op Aruba.

Oranjestad – Staatssecretaris Raymond Knops van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties en minister Ferdinand Grapperhaus van Justitie en Veiligheid hebben hun anderhalve dag durende werkbezoek aan Sint Eustatius afgesloten en zijn inmiddels op Saba gearriveerd.

DEN HAAG - Het kabinet investeert € 40 miljoen in projecten uit de 2e aanvraagronde van de zogeheten LLO-Katalysator uit het Nationaal Groeifonds. De 17 kleine en 19 grote projecten richten zich op regionale samenwerkingen tussen de arbeidsmarkt en het onderwijs.

Alkmaar, Beverwijk, Den Helder, Haarlem, Haarlemmermeer, Heerhugowaard, Hoorn, Purmerend, Zaandam - Elk jaar vindt er een zeer groot aantal ernstige ongevallen plaats, waarbij dodelijke en zwaargewonde slachtoffers vallen.

DEN HAAG - Een 53-jarige man die nog een schadevergoedingsmaatregel van ruim 250.000 euro moet betalen, is recent aangehouden door de politie Midden- Nederland. De man werd in 2015 onherroepelijk veroordeeld wegens fraude in de zaak Palm Invest.

DEN HAAG - De Stichting (Gelijk)waardig Herstel (SGH) kan herstarten met de herstelroute voor gedupeerde ouders met aanvullende schade. Vandaag is een nieuwe dienstverleningsovereenkomst getekend waarin de aanbevelingen uit de evaluatie van de pilot met de schaderoute zijn verwerkt.

DEN HAAG - Sinds 2013 hebben werkgevers in totaal 85.665 extra banen gerealiseerd voor mensen met een arbeidsbeperking. Het aantal banen is in 2023 licht gegroeid ten opzichte van 1 jaar eerder, maar blijft achter bij de doelstelling.

DEN HAAG - De toekenningen van de 2e aanvraagronde van de Stimuleringsregeling Flex- en Transformatiewoningen (SFT) zijn bekend.

Advertentie