03
Sat, Jun
0 New Articles

Mijdrecht - Op vrijdagochtend 10 juni is de politie twee woningen en vier bedrijfspanden in de gemeente Ronde Venen binnengevallen. Ook panden in Amstelveen en Uithoorn werden onderzocht.

Den Haag – Nederland heeft na maanden aarzelen alsnog ingestemd met de voordracht van de omstreden oud-generaal Carlos Mata Figueroa als consul-generaal voor Venezuela op Aruba.

Oranjestad – Staatssecretaris Raymond Knops van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties en minister Ferdinand Grapperhaus van Justitie en Veiligheid hebben hun anderhalve dag durende werkbezoek aan Sint Eustatius afgesloten en zijn inmiddels op Saba gearriveerd.

Den Haag - In een huisartsenpraktijk aan de Apeldoornselaan vond dinsdag 21 februari rond 10.30 uur een steekincident plaats.

Nederland - ‘Het was interessant, met name ook om te zien hoe snel een agent moet beslissen over het handelen in een gewelddadige situatie’, zegt strafrechtadvocaat Gerald Roethof.

Bergen op Zoom - Agenten hebben dinsdagavond 21 februari vier tieners uit Bergen op Zoom en Halsteren aangehouden. Zij worden ervan verdacht betrokken te zijn geweest bij een mishandeling van een 16-jarige plaatsgenoot.

DEN HAAG - De Eerste Kamer heeft het wetsvoorstel Huurverlaging 2023 voor huurders met een laag inkomen aangenomen. Woningcorporaties kunnen vanaf 1 maart 2023 een uitvraag doen bij de Belastingdienst ten behoeve van het voorstellen van de huurverlaging aan huurders met een hogere huurprijs.

DEN HAAG - Met het Besluit kinderopvangtoeslag 2024 past minister van Gennip van Sociale Zaken en Werkgelegenheid de maximum uurprijzen en toetsingsinkomens voor de kinderopvangtoeslag voor 2024 aan.

DEN HAAG In de Schiedamse wijk de Gorzen wordt een leerwerkplek voor jongeren ingericht met behulp van afgepakt crimineel vermogen. Dit is het eerste project uit de afspraak van het kabinet in het coalitieakkoord om van criminelen afgepakt geld vaker terug te investeren in wijken waar die criminelen actief waren.

Advertentie