05
Mon, Dec
0 New Articles

Mijdrecht - Op vrijdagochtend 10 juni is de politie twee woningen en vier bedrijfspanden in de gemeente Ronde Venen binnengevallen. Ook panden in Amstelveen en Uithoorn werden onderzocht.

Den Haag – Nederland heeft na maanden aarzelen alsnog ingestemd met de voordracht van de omstreden oud-generaal Carlos Mata Figueroa als consul-generaal voor Venezuela op Aruba.

Oranjestad – Staatssecretaris Raymond Knops van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties en minister Ferdinand Grapperhaus van Justitie en Veiligheid hebben hun anderhalve dag durende werkbezoek aan Sint Eustatius afgesloten en zijn inmiddels op Saba gearriveerd.

Rotterdam - Een 15-jarige jongen uit Hoogvliet raakte rond middernacht gewond toen op de Coolsingel nabij het Beursplein een groep op hem afstormde en één van de jongeren uit deze groep hem stak met een mes.

Rotterdam - Een man is zwaargewond geraakt na een steekincident op de Putsebocht. Hij is naar het ziekenhuis vervoerd. De politie heeft een verdachte aangehouden.

Beverwijk - De politie heeft vandaag, zaterdag 22 oktober 2022, in het onderzoek naar het dodelijke steekincident dat op woensdagavond 19 oktober jl. heeft plaatsgevonden op de Parallelweg in Beverwijk, een 21-jarige man uit Hilversum aangehouden.

DEN HAAG - Scholen en onderwijsinstellingen zijn nu een heel jaar hard aan de slag om hun leerlingen en studenten te helpen met de gevolgen van de coronacrisis.

DEN HAAG - Bekijk de bruto bedragen voor het minimumloon per 1 januari 2023.

DEN HAAG - Het minimumloon gaat met 10,15% omhoog per 1 januari 2023. Het kabinet wil met de verhoging werken lonender maken.

Advertentie