25
Mon, Mar
18 New Articles

Den Haag – Nederland heeft na maanden aarzelen alsnog ingestemd met de voordracht van de omstreden oud-generaal Carlos Mata Figueroa als consul-generaal voor Venezuela op Aruba.

Oranjestad – Staatssecretaris Raymond Knops van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties en minister Ferdinand Grapperhaus van Justitie en Veiligheid hebben hun anderhalve dag durende werkbezoek aan Sint Eustatius afgesloten en zijn inmiddels op Saba gearriveerd.

Den Haag – Koning Willem-Alexander en koningin Máxima brengen naar verluidt begin juli een bezoek aan Aruba, Bonaire en Curaçao. De reis is vooralsnog niet officieel aangekondigd door de Rijksvoorlichtingsdienst. Lees meer

Rotterdam - Zaterdagochtend belde een voorbijganger de politie omdat er twee handgranaten aan een rolluik van een winkel aan de Schiedamseweg zaten.

Nederland - De politie ontdekte in 2018 meer productie- en opslaglocaties voor synthetische drugs dan in 2017. Ook het aantal dumpingen van drugsafval nam toe. Dat blijkt uit het Landelijk Overzicht Synthetische Drugs 2018 van de European Reporting on Illicit Synthentic Substance Production (ERISSP).

Rijsbergen - Een 22-jarige Rijsbergenaar is vrijdagmiddag 22 maart aangehouden. Op social media verscheen een filmpje van hem waarop te zien was hoe hij bewust met zijn auto inrijdt op een groep kippen.

Foto: Jetair Caribbean

Algemeen

WILLEMSTAD - Jetair Caribbean heeft haar eerste Fokker 70 verwelkomd. Het toestel, dat voorheen voor KLM Cityhopper vloog, werd in Amerika voorzien van een nieuw jasje en moet binnenkort lijnvluchten gaan uitvoeren in het Caribisch Gebied.

Foto: Google Maps

Algemeen

AMSTERDAM - Twee tunnelbuizen van de Schipholtunnel worden komende week twee nachten gesloten voor onderhoud, meldt Rijkswaterstaat. Op dinsdag 26 maart en woensdag 27 maart gaan de tunnelbuizen dicht tussen 23.00 uur en 5.00 uur en zijn daardoor gestremd voor verkeer.

Foto: Reismedia

Algemeen

SCHIPHOL - Passagiers op Schiphol moeten maandag rekening houden met vertragingen en vluchtuitval door de harde wind. Talloze vluchten zijn uit voorzorg afgelast. Reizigers wordt geadviseerd voor vertrek naar de luchthaven hun vluchtinfo online te checken.

Advertentie