22
Wed, Sep
7 New Articles

Den Haag – Nederland heeft na maanden aarzelen alsnog ingestemd met de voordracht van de omstreden oud-generaal Carlos Mata Figueroa als consul-generaal voor Venezuela op Aruba.

Oranjestad – Staatssecretaris Raymond Knops van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties en minister Ferdinand Grapperhaus van Justitie en Veiligheid hebben hun anderhalve dag durende werkbezoek aan Sint Eustatius afgesloten en zijn inmiddels op Saba gearriveerd.

Den Haag – Koning Willem-Alexander en koningin Máxima brengen naar verluidt begin juli een bezoek aan Aruba, Bonaire en Curaçao. De reis is vooralsnog niet officieel aangekondigd door de Rijksvoorlichtingsdienst. Lees meer

Harmelen - De politie heeft op donderdag 16 september in de vroege ochtend twee mannen aangehouden voor het tanken zonder betalen.

Delft - De politie hield donderdagavond 16 september een minderjarige jongen uit ’s-Gravenzande aan voor zijn betrokkenheid bij een steekincident in Delft.

Den Haag - Het EVA-team (team Executie Vonnissen Afgestraften) spoorde afgelopen augustus 13 veroordeelden op en hield ze aan. De veroordeelden probeerden zich aan hun opgelegde straf te onttrekken. De meest opvallende zaken staan hieronder beschreven.

DEN HAAG - Er komt meer financiële ruimte voor gemeenten. Zo stelt het kabinet voor 2022 1,3 miljard euro extra beschikbaar voor de jeugdzorg.

DEN HAAG - De Nederlandse economie herstelt zich snel en de vooruitzichten zijn positief. Na het opheffen van de meeste coronamaatregelen, stopt daarom per 1 oktober grotendeels de generieke steun aan bedrijven die onze economie overeind heeft gehouden.

DEN HAAG - Het steeds meedogenlozere geweld door de georganiseerde misdaad zet de stabiliteit van de rechtsstaat steeds meer onder druk.

Advertentie