01
Mon, Jun
0 New Articles

Den Haag – Nederland heeft na maanden aarzelen alsnog ingestemd met de voordracht van de omstreden oud-generaal Carlos Mata Figueroa als consul-generaal voor Venezuela op Aruba.

Oranjestad – Staatssecretaris Raymond Knops van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties en minister Ferdinand Grapperhaus van Justitie en Veiligheid hebben hun anderhalve dag durende werkbezoek aan Sint Eustatius afgesloten en zijn inmiddels op Saba gearriveerd.

Den Haag – Koning Willem-Alexander en koningin Máxima brengen naar verluidt begin juli een bezoek aan Aruba, Bonaire en Curaçao. De reis is vooralsnog niet officieel aangekondigd door de Rijksvoorlichtingsdienst. Lees meer

Rotterdam - De politie heeft afgelopen woensdag een 51-jarige man uit Brazilië aangehouden die 525.000 euro vervoerde in een bigshopper. De man is aangehouden op verdenking van witwassen.

Almere - De afgelopen weken heeft de politie opnieuw drie jongeren uit Almere aangehouden die verdacht worden betrokken te zijn bij een of meerdere straatroven.

Eindhoven - ‘Het ene moment sta je tussen de toeristen te filmen op de Wallen in Amsterdam en het andere moment ben je in een drugspand in Eindhoven aan het draaien.

NEDERLAND - De Rijksoverheid houdt voldoende en nadrukkelijk een vinger aan de pols bij het onderzoeken van de gezondheidsaspecten van mobiele communicatietechnologieën.

NEDERLAND - De Belastingdienst hervat de hulp voor mensen met het invullen van hun aangifte inkomstenbelasting 2019. Door corona niet op locatie, zoals gewoonlijk, maar telefonisch. In totaal ontvangen circa 12.000 mensen hierover een brief van de Belastingdienst.

NEDERLAND - Om windenergie op zee ook in de toekomst aantrekkelijk en betaalbaar te houden, wordt de vergunningsduur voor nog te tenderen windparken op zee aangepast van 30 naar maximaal 40 jaar.

Advertentie