24
Sun, Sep
0 New Articles

DEN HAAG - Een 61-jarige man uit Pijnacker is woensdag 16 augustus aangehouden op verdenking van ontucht en het bezit van kinderporno. De rechter-commissaris heeft het voorarrest van de man eerder al met 14 dagen verlengd, op woensdag 30 augustus zal de raadkamer van de rechtbank daar opnieuw over beslissen.

Belangenbehartiger NMT publiceert sectorjaarverslag 2023: jachtbouw en shortsea lopen goed, alle andere categorieën hebben het zwaar. Positief: veel orderboeken stijgen.

ROTTERDAM - De Nederlandse maritieme maakindustrie (scheepswerven, reparatiewerven en toeleveranciers) heeft een bewogen jaar achter de rug met verschillende ontwikkelingen en uitdagingen op Europese en mondiale schaal.

DEN HAAG In de Schiedamse wijk de Gorzen wordt een leerwerkplek voor jongeren ingericht met behulp van afgepakt crimineel vermogen. Dit is het eerste project uit de afspraak van het kabinet in het coalitieakkoord om van criminelen afgepakt geld vaker terug te investeren in wijken waar die criminelen actief waren.

More Articles ...