Den Haag - De Internationale stad van vrede en recht. Een superdiverse stad waar mensen met verschillende etnische, culturele en religieuze achtergronden samenwonen en samenwerken.

Een stad met een welvarende toekomst waar mensen met elkaar verbonden zijn en iedere inwoner erbij hoort, er toe doet en meedoet. Dit is het uitgangspunt van de stadsbijeenkomst De wereld in Den Haag. De gemeente Den Haag en de organiserende stadspartners nodigen u van harte uit om hierbij aanwezig te zijn. 26169802 1764399496965096 7582245888959261331 n

De bijeenkomst is op van  uur in het:

Datum:   zondag 11 februari 2018
 Tijd:  14.00 uur tot 19.00
 Paats:  Atrium Den Haag


Hoe wilt u dat het Den Haag van morgen er uitziet?

Laat u inspireren door de diversiteit van Den Haag. U kunt er stadsgenoten ontmoeten, met elkaar in gesprek gaan, uw ervaringen delen en uw mening geven over de kansen en uitdagingen voor het Den Haag van morgen.

Feestelijk cultureel programma met inhoud
Naast het inhoudelijke deel is er bij de bijeenkomst veel aandacht voor cultuur. Er is een uitdagend programma waar u de culturele diversiteit van Den Haag kunt proeven en beleven. U kunt genieten van presentaties, eten uit verschillende keukens en culturele optredens..

Aanmeldingen
Uw gratis toegangskaarten kunt u bestellen via: info@dewereldindenhaag.nl

* PS: bij het aanmelden geef door dat je via St. Nostisia bent.*

Vermeld daarbij uw naam en met hoeveel personen u wilt komen. U ontvangt daarna van ons bericht over het ontvangen van de gratis toegangskaarten. Hierbij geldt vol=vol. Er is plek voor maximaal 500 deelnemers.

Ik ontmoet u graag op zondag 11 februari!