DEN HAAG / HOOGSTRATEN - Het grootste Caribbean festival ter wereld vind plaats dit jaar op 11 en 12 augustus. Deze Caribbean festival is de 35ste editie en biedt een weekend vol grote artiesten van salsa, soukous, merengue, hip-hop, en zouk waarop gedanst kan worden tot in de vroege uurtjes...

Kaarten zijn te koop via de website van ticketmaster. Hier onder vind  je de Line Up  voor de Camping en het festival op 11 en 12 augustus. Op 10 augustus is de Camping bij de Antilliaanse Feesten vanaf 11:00  tot zondag 12:00 geopende voor de mensen die daar willen verblijven en in bezit zijn van een festivalticket. Op de camping dit jaar is de band Pegasaya (camping stage).

GET TICKET

De Line up voor de camping 10 t/m 12 augustus:

Pegasaya op donderdagavond 10 augustus.
Shaggy op vrijdag 11 augustus. 
Fruko y sus Tesos verzorgt de soca-namiddag op zaterdag 12 augustus.

De line up  Voor 11/12 augustus:

 shaggy  SHAGGY 
Reggae superster Shaggy is vooral bekend van zijn hits “Oh Carolina” (’92) en “Boombastic” (’95). Hij mixt zijn Jamaicaanse reggae- en dancehallsongs met moderne popinvloeden. Een superster in de jaren ’90 maar nog steeds een hitmachine. Zoals recente hits bewijzen: “That Love” en “Seasons” (featuring Omi). 
 KASSAV KASSAV 
De oergroep van de zouk uit Guadeloupe is dé publieksfavoriet. Geweldig nieuws voor hun vele fans uit alle delen van de Caraïben, Afrika en de rest van de wereld! Dit wordt zonder twijfel weer een zinderende liveshow. Hit als "Zouk La Sé Sel Médikaman Nou Ni"
 VARGAS WILFRIDO VARGAS 
Wilfrido Vargas is de peetvader van de Dominicaanse merengue. In de jaren '80 scoorde hij vele onsterfelijke hits zoals “Abusadora”, “El Africano” en “La Medicina”. Wilfrido zingt, componeert, speelt trompet en dirigeert zijn orkest. Wie erbij was in 1988 heeft ongetwijfeld magische herinneringen aan zijn 2 concerten op de 6de Antilliaanse Feesten. Dit optreden - bijna 30 jaar later - wordt minstens even onvergetelijk!
 FREDDY FREDDY MOREIRA 
Freddy Moreira is een Nederlander met Antilliaanse roots. 
Opgroeien en luisteren naar bekende Nederlandse dj's maar in je onderbuik voelen dat de Antilliaanse ritmes je een evengoed gevoel geven? Dan kan je beide combineren! Maar goed dat Freddy Moreira dat doet! Fantastische mixtapes en een bom aan energie tijdens zijn eclectische dj-sets maken van hem een unieke DJ.
 ALVAREZ JAVID ALVAREZ 
Javid Alvarez is een Puerto Ricaanse reggaetonzanger. Tego Calderon (AF’09) was zijn grote voorbeeld en Daddy Yankee (AF’13) de opstap naar zijn doorbraak. In 2009 bracht ie zijn debuutplaat ‘El Dueno de la Systema’ uit, zijn derde en meest recente cd is ‘DeCamino Pa’La Cima’ uit 2015. Reggaeton is nog steeds het populairste genre in Latijns Amerika, dat is te merken aan de astronomische aantallen YouTube-views voor alle grote namen, waaronder J Alvarez!
 DOBLE R DOBLE R
Doble R is zonder meer een legende in Curaçao. De band is genoemd naar componist/pianist Rignald Recordino en werd groot met de lokale “salsa antiyana”, gezongen in het Papiamentu. Mr. Saab was de eerste sterzanger, daarna kwam Ompi Stefania als zanger van de klassieke LP ‘la Vida Continua’ uit 1978 (!). Andere bekende namen waren Jersey en Romeo, en Janjo Rosario, die nu nog steeds bij de band is. De groep verdween in de jaren ’90 van de radar en kende een triomfantelijke terugkeer in 2010 in het Concertgebouw in Amsterdam. ‘Ma Hana Kos Pa Bo’, hun laatste cd, kwam eind 2016 uit. Doble R, bon bini en Hoogstraten!
 LORES BABY LORES
Cubaan Baby Lores maakte naam als zanger van de cubaton formatie Clan 537 (AF ’03 en ’04). Hij komt nu knallen met een dj-set! ‘La Reconquista’ is zijn laatste nieuwe CD.
 PEGASAYA ORQUESTA PEGASAYA 

Na de meest sensationele festival-opening ooit, komt Kennedy Tielman en zijn band op algemeen verzoek terug naar Hoogstraten! Al 31 jaar beweegt Orquesta Pegasaya hemel en aarde met maar één doel: het dansend publiek laten genieten van hun opzwepende muziek. 

Dit oudste nog bestaande latin-orkest van Nederland heeft muzikanten uit Curacao, Bonaire, Dominicaanse Republiek, Colombia én Nederland in hun rangen. De band bracht zojuist de prachtige cd “Pa’l Mundo Entero” uit, vol gepeperde salsa’s, snelle merengues en andere ophitsende Antilliaanse ritmes.
Put on your dancing shoes! Het wordt gegarandeerd dansen, zweten en vooral genieten in de campingtent op donderdag 10 augustus!

 NASTY NASTYPLAY 
Nastyplay is de jongste sensatie uit Curaçao met een repertoire van “ritmo combina”, waar het eiland een patent op heeft: een mix van een vleugje salsaR&Bbachata en heel veel zouk.
Het front wordt gevormd door zangers Zqo en lead Tsean.
Ritmo Kombina gaat van zwoele zouk "Hasi Lihe" tot urban beats: "Katuna Feat. DONGO
 BUURVROUW 1

DE BUURVROUW
De Buurvrouw zal de Cahier Clubtent officieel openen op vrijdag! Ze maakt de dansvloer heet met haar eclectische mix van moombahtonreggaeton en afro house. Ze houdt zo van deze muziek, dat zij (en jij) niet kan blijven stilstaan. Van Broederliefde tot Daddy Yankee, het is down to the floor met De Buurvrouw!

 kenny KENNY B
Kenneth Bron is geboren in Paramaribo en woont momenteel in Tilburg. Hij timmert al jaren aan zijn muzikale weg met reggaetunes in het Engels én het Surinaams. In 2015 brak hij definitief door met de cd “Kenny B” en zijn mega-hit “Parijs”.
 MURA Y TIMBRE EL MURA Y SU TIMBRE LATINO

Cuba puilt uit van de getalenteerde orkesten, muzikanten, zangers en dansers: dat is zowel een publiek geheim, als een door een minderheid van het mensdom erkende evidentie. Jong talent krijgt er snel een publiek en vooral: heel het land danst mee!

Alexis Donatien uit Santiago de Cuba zingt de pannen van het dak met een repertoire van timbasalsa en son. Twee trombones, veel percussie, bas, piano en een geweldige stem vormen samen La Mura: meer heb je niet nodig om je in Cuba - het hart van de musica latina - te wanen. Eind 2016 bracht de band de magistrale single “Enamorate” uit. Je wordt er instant happy van!

 757d810c e355 44a3 b27a 9e0f51ed54a1 DJ SANTI 
Dj S.A.N.T.I. is een allround latin DJ. Hij is geboren op de Dominicaanse Republiek en begon er op zijn 14e al met het organiseren van club events. Sinds lange tijd komt hij naar de Antilliaanse Feesten en speelt hij voor elk wat wils. Dat wordt genieten op de dansvloer!
 TWISTER TWISTER EL REY
De speciale band die Hoogstraten heeft met de champeta uit Cartagena wordt dit jaar verder gezet met de komst van Twister el Rey. Hij figureert naast andere grootheden uit het genre Mr Black (AF’14) en Kevin Flores (AF’13). Twisters grootste hit is ‘La Espeluca’, met 72 miljoen views op YouTube (net niet) de meest gestreamde song uit het genre!