21
Wed, Oct
14 New Articles

Foto: Condor

Algemeen

FRANKFURT - Na meer dan een jaar heeft Curaçao weer een gerelateerde luchtverbinding met Duitsland. Dit winterseizoen verbindt Condor de luchthaven van Frankfurt met Hato Airport and Wednesday wijdde de Duitse vakantiemaatschappij de new route in Caribisch eiland.

Sinds het faillissement van luchtvaartmaatschappij airberlin in 2017 konden onze oosterburen niet direct naar Curaçao, maar met de nieuwe luchtverbinding brengen Condor daar verandering in.

Van vandaag vliegt elke woensdagochtend om 9.50 een Boeing 767-300 vanaf Frankfurt naar het eiland. Dezelfde dag vertrekt het vliegtuig weer en landt het donderdagochtend om 8.05 op de grootste luchthaven van Duitsland.

De Curaçaose minister van Economische Ontwikkeling Steven Martina zei voorlopig blij te zijn met nieuwe route. '' Dit draagt ​​bij de groei van het toerisme op Curaçao. '

Curaçao is niet de standaard nieuwe verre bestemming Condor dit winterseizoen vanaf Frankfurt. Zo vliegt de vakantiemaatschappij naar Kuala Lumpur en naar het Caribische eiland Martinique. De start van een eerder voorzienigde route van Frankfurt naar Quito (Ecuador) is afgeblazen.