01
Wed, Apr
0 New Articles

Foto: @ANP

Algemeen

Den Haag - Hare Majesteit Koningin Máxima is donderdagmiddag 28 september aanwezig bij het congres World of Health Care in de Fokker Terminal in Den Haag. Tijdens deze bijeenkomst staat het verbeteren van de wereldwijde gezondheidszorg centraal.

De World of Health Care richt zich op de bewustwording en verbinding van internationale zorgvraagstukken aan Nederlandse oplossingen. Koningin Máxima woont de panelsessie ‘Lets go Global Health’ bij over de ambities van Nederland op het gebied van wereldwijde gezondheidszorg. Daarna ontvangt zij de nieuwe ‘Health~Holland Guide’. Deze gids heeft als doel de Topsector Life Sciences & Health internationaal te promoten.

Tot slot brengt Koningin Máxima een bezoek aan de ‘Smart Solutions Expo’, waar meer dan 40 Nederlandse producten, diensten en concepten zijn opgesteld die een bijdrage leveren aan de kwaliteit, betaalbaarheid en toegankelijkheid van de wereldwijde gezondheidszorg.

World of Health Care is een initiatief van de Task Force Health Care (TFHC) en wordt ondersteund door Health~Holland. De TFHC, het platform voor de Nederlandse Life Sciences & Health sector, organiseert conferenties die gericht zijn op uitdagingen in de mondiale gezondheidszorg, internationale trends en export. Tijdens het event kunnen aanwezige Nederlandse Life Sciences & Health organisaties in contact komen met meer dan 100 buitenlandse zorgbeslissers uit Duitsland, België, Polen, Zuid-Afrika, Kenia, Oekraïne, Schotland, China en de VS.