15
Wed, Jul
17 New Articles

Algemeen

Den Haag - Defensie organiseert op donderdag 9 en vrijdag 10 februari 2017 de internationale Future Force Conference (FFC) in het World Forum in Den Haag.

Tijdens deze conferentie gaat Defensie met zowel bekende als onbekende partners uit diverse sectoren het gesprek aan over de uitdagingen van de toekomst op het gebied van veiligheid en stabiliteit. Vandaag is de website van de FFC gelanceerd.

De Future Force Conference is een internationale en toekomstgerichte conferentie die in het teken staat van nauwer samenwerken met diverse partners. De FFC focust zich op verschillende ‘ecosystemen’ die bijdragen aan een veiligere wereld. Hiermee wordt bedoeld dat naast de traditionele partners van Defensie ook experts en organisaties betrokken worden met wie nu niet, of minder, wordt samengewerkt.

De FFC is een investering in de toekomst die Defensie in staat stelt tijdig, en in samenwerking met verschillende partners, in te kunnen spelen op de complexe toekomstige veiligheidsuitdagingen. De conferentie levert Defensie inzichten op voor de verdere doorontwikkeling van de krijgsmacht. Kijk voor meer informatie op www.ffc2017.org