01
Mon, Jun
0 New Articles

politie

Eindhoven - Het onderzoek naar het dodelijke schietincident dat vrijdag 5 april plaatsvond op de Beukenlaan in Eindhoven is in volle gang.

Vandaag zijn de rechercheurs van het team onder andere bezig met buurtonderzoek, het horen van getuigen en het bekijken van camerabeelden. Daarnaast wordt sectie gedaan op het lichaam van de 54-jarige Eindhovenaar die bij het schietincident om het leven kwam.

Aanhoudingen

Op de Kennedylaan hielden wij vrijdag twee mannen aan, zij werden voor onderzoek meegenomen naar het politiebureau. We kregen informatie binnen dat de auto waarin de twee reden, vlak na het schietincident eerder die dag, met hoge snelheid wegreed bij de Beukenlaan. Uit onderzoek is geen verdere informatie naar voren gekomen die de twee op dit moment linkt aan het schietincident. Zij zijn daarom in vrijheid gesteld.

Getuigen

Was u vrijdag getuige van het schietincident, of heeft u iets verdachts gezien in de omgeving? Als u informatie nog niet met ons heeft gedeeld dan vragen wij u dringend dat alsnog te doen. Dat kan via de Opsporingstiplijn: 0800 – 7000 of anoniem via 0800-7000.