16
Tue, Apr
0 New Articles

politie

Best - Maandagochtend rond half elf troffen we op aanwijzing van een getuige het stoffelijk overschot van een man aan in recreatieplas Aquabest. Tot op dit moment is nog niet bekend wie de man is en wat hem het leven heeft gekost.

Na het aantreffen van de man zijn wij direct gestart met een onderzoek naar de mogelijke toedracht hoe hij in het water terecht is gekomen. De man lag mogelijk al enkele dagen in het water. Het lichaam werd overgebracht naar een mortuarium en is daar verder onderzocht. Voorlopig zijn uit ons onderzoek geen aanwijzingen gekomen die er op duiden dat de man het slachtoffer werd van een misdrijf. Het is echter nog wel te vroeg om dit helemaal uit te kunnen sluiten. De prioriteit is nu om erachter te komen wie de man is. Daarvoor gebruiken we onder andere zijn vingerafdrukken.

Informatie

We kunnen niet uitsluiten dat van de man in de omgeving van de recreatieplas mogelijk spullen of kleding ligt. Mocht iemand zich herinneren iets te hebben zien liggen of als u in de komende tijd nog iets vindt, neem dan contact met ons op. Heeft u andere informatie die ons misschien op het spoor van zijn identiteit kan zetten horen we het ook graag. Datzelfde geldt natuurlijk ook voor verdachte situaties nabij de recreatieplas, waarvan u met de kennis van nu vermoed dat het met de dood van de man te maken kan hebben.

Al uw informatie kunt u kwijt bij de recherche van het politieteam De Kempen via 0900-8844 of eventueel anoniem via Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000.