01
Wed, Dec
0 New Articles

Laugh competent angels worship asia highway damn

politie

Den Haag - Bij een inval in een woonwagenkamp aan de Jan Hanlostraat hield de districtsrecherche Den Haag Zuid vrijdag 6 november drie mannen aan tijdens een deal in henneptoppen. Op andere locaties in Den Haag werden vervolgens nog eens 7 verdachten aangehouden. Zaterdag 7 november volgde een elfde aanhouding.

De districtsrecherche startte enkele maanden geleden een onderzoek naar de handel in henneptoppen. Vrijdag 6 november kwam het onderzoek in een stroomversnelling doordat er een levering van henneptoppen gepland stond. Direct werd besloten in te grijpen en werden op het terrein van het woonwagenkamp drie mannen, Hagenaars van 23, 51 en 44 jaar aanhouden door een arrestatieteam. Daarbij werd 15 kilo henneptoppen in beslag genomen. Tijdens de daaropvolgende doorzoekingen van 4 woonwagens en werden onder andere geld en voertuigen inbeslaggenomen.

Twee kilo

In een pand aan de Pisuissestraat, waar de toppen vermoedelijk vandaan kwamen, bleek een hennepknipperij in bedrijf te zijn. De zes aanwezigen werden aangehouden en twee kilo henneptoppen werd in beslag genomen. Op de snelweg A4 werd een tiende verdachte onderschept en aangehouden, een 46-jarige Hagenaar. Zaterdag 7 november werd nog een 51-jarige Hagenaar aangehouden, nadat hij zich kwam melden op het politiebureau.

Verhoor

De verdachten zijn allen ingesloten voor verhoor. Het onderzoek naar de handel in henneptoppen gaat onverminderd verder, de recherche sluit meer aanhoudingen dan ook niet uit.