16
Sun, Dec
0 New Articles

politie

Blerick - Een persoon is aangehouden door de politie. De rol van de verdachte is nog onduidelijk. De politie doet een oproep aan getuigen van het incident om zich bij haar te melden via 0900 – 88 44.

Vermoedelijk is het schietincident rond 13.30 uur op de Diependijkstraat begonnen en nabij de rotonde aan de Nieuwborgstraat is een slachtoffer aangetroffen. Nader onderzoek moet hierover meer duidelijk geven. Ondanks reanimatie door de hulpdiensten is het slachtoffer komen te overlijden.

Technisch onderzoek
De omgeving van de plaats delict nabij de rotonde aan de Nieuwborgstraat is afgezet. Er zijn veel agenten op de been en ook de hulp van een politiehelikopter is ingeroepen. Door medewerkers van de Forensische Opsporing zal een sporenonderzoek worden gehouden. Dit onderzoek zal mogelijk enkele uren gaan duren. Tot die tijd blijft de omgeving afgezet voor het verkeer. Omwonenden en andere weggebruikers worden verzocht om ter plaatse aanwijzingen op te volgen.

Achtergrond
Het is nog onduidelijk wat het motief of de achtergronden zijn van het schietincident of hoeveel personen er betrokken zijn. Als u meer informatie die van belang kan zijn voor het onderzoek dan vraagt de politie u nadrukkelijk om deze te delen via 0900-8844 of via het onderstaande tipformulier.