19
Fri, Oct
13 New Articles

politie

Winterswijk - De politie is een onderzoek gestart na een geweldsincident aan de Verlengde Morsestraat in Winterswijk. Daarbij is een man zwaar gewond geraakt. De omgeving is afgezet voor sporenonderzoek.

Het is op dit moment nog niet duidelijk wat er precies is gebeurd. Volgens getuigen zou de man op straat hebben gelopen toen er een auto aan kwam rijden. Het slachtoffer zou vervolgens door de bestuurder op zijn hoofd zijn geslagen, waarna deze er in zijn auto vandoor ging. Het slachtoffer is ernstig gewond naar het ziekenhuis overgebracht. De politie doet onderzoek naar de identiteit van het slachtoffer en onderzoekt wat er aan het geweldsincident vooraf is gegaan. Ook is de politie op zoek naar de dader.

Hebt u informatie over dit incident of de mogelijke toedracht? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Hebt u ter plekke al met de politie gesproken, dan hoeft u niet opnieuw contact op te nemen.

Update 29 oktober 16.15 uur
Het slachtoffer dat ernstig gewond raakte bij het geweldsincident is een 58-jarige man uit Winterswijk. Het onderzoek naar de toedracht en de dader is nog in volle gang.