06
Sat, Jun
9 New Articles

politie

Rotterdam - Woensdagavond ontving de politie vanuit de Rotterdamse wijk Charlois meerdere meldingen over een ‘killerclown’ die met een vleesmes mensen zou laten schrikken. Op de Rietdijk zagen agenten in burger de clown en een man met een camera lopen.

de killer clown foto politie charloisBeide mannen zijn aangehouden. Rond kwart voor negen ’s avonds kwamen meerdere meldingen binnen vanuit de Pompstraat, Clemensstraat en Charloisse Kerksingel dat een man in een clownspak met een masker en iets gelijkend op een vleesmes mensen liet schrikken. Twee agenten waren in burgerkleding en met een onherkenbare politieauto aan het surveilleren in de buurt en reden gelijk die kant op.

Camera
Op de Rietdijk zagen zij de verklede man met bij zich een tweede man met een camera. Beiden mannen zijn aangehouden, het gaat om Rotterdammers van 21 en 23 jaar. Beide mannen wordt bedreiging ten laste gelegd. Zij hebben de nacht op het politiebureau door moeten brengen. De officier van justitie buigt zich nu over het vervolg. Van de filmende vriend is de camera in beslag genomen. De beelden worden bekeken.

Contact
Mogelijk hebben meer mensen deze zogenaamde clown zien lopen woensdagavond of zijn zij zelfs door hem belaagd. Bent u belaagd en heeft u nog niet met de politie gesproken, dan komen wij graag met u in contact. U kunt bellen met 0900-8844 of melding doen via www.politie.nl.