04
Thu, Jun
12 New Articles

politie

Heesch - De politie hield donderdagochtend rond 8.45 uur in Oss een 44-jarige man uit Heesch aan. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij de rellen die op maandag 18 januari van dit jaar plaatsvonden op het plein voor het gemeentehuis in Heesch.

Het onderzoek naar de rellen is nog altijd bezig en donderdag zijn nieuwe beelden openbaar gemaakt. Op het plein liep een demonstratie tegen de voorgenomen plannen voor een asielzoekerscentrum uit de hand. Er werd onder andere met vuurwerk en spullen naar de Mobiele Eenheid (ME) gegooid. De nu aangehouden man wordt onder meer verdacht van openlijke geweldpleging.

Onacceptabel

De recherche is nog altijd bezig met het onderzoek naar de ongeregeldheden. De politie en het Openbaar Ministerie willen daarmee laten zien dat geweld tegen de politie en verstoringen van het democratisch proces niet worden getolereerd.

Foto's openbaar

Diverse oproepen aan relschoppers om zich te melden bleken vruchteloos. Om die reden hebben politie en Openbaar Ministerie besloten om beelden van acht verdachten openbaar te maken om tot nieuwe arrestaties te komen. Op onze pagina met gezochte personen vind je duidelijke foto’s met meer informatie.

verdachte a

verdachte b

verdachte c

verdachte d

verdachte e

verdachte f