20
Tue, Feb
11 New Articles

Roosteren - Vanmiddag is bij een politie-inzet, vanuit een lopend onderzoek van de regionale recherche Amsterdam, onder leiding van het Amsterdams Parket, een verdachte neergeschoten.

Den haag - De ministerraad heeft er op voorstel van de minister Schippers van Volksgezondheid, Welzijn en Sport  mee ingestemd dat vrouwen die ongewenst zwanger zijn ook bij de huisarts terecht kunnen voor een overtijdbehandeling met medicijnen.

Den Haag - Burgemeesters krijgen ruimere bevoegdheden om woningen en andere panden te sluiten in de strijd tegen drugscriminaliteit. Nu kan dat alleen als er in een pand drugs worden aangetroffen, worden verkocht of afgeleverd.

Nederland - Het huidige sectorhoofd van het District Parkstad (Eenheid Limburg), Ingrid Schäfer-Poels, volgt met ingang van 1 maart Gery Veldhuis op als politiechef van de Eenheid Limburg.

Driebergen - De politie maakt proces-verbaal op tegen een 17-jarige jongeman uit Delft die op zaterdag 20 januari 2018 en donderdag 30 november 2017 aan de buitenkant van een trein is meegereden.

Nieuwegein - De politie doet onderzoek naar de vondst van een explosief aan de Beatrixstraat in Nieuwegein. In de ochtend van 15 februari rond 5 uur werd het voorwerp gevonden op straat.

Den Haag – Durante un encuentro na Cas di Aruba Minister Plenipotenciario Guillfred Besaril a cera conoci cu e directiva di Genootschap Nederland Aruba (GNA).

Den Haag – Na Sociëteit de Witte a tuma lugar un recepcion pa introduccion di Minister Pleni-potenciario Guillfred Besaril y señora. Tambe tabata tin introduccion di director a.i. di Cas di Aruba mr. Glenn Ling y señora.

Den Haag - Minister-president Rutte brengt woensdag 21 februari 2018 een bezoek aan minister-president May van het Verenigd Koninkrijk.

Advertentie