21
Sat, Apr
5 New Articles

Roosteren - Vanmiddag is bij een politie-inzet, vanuit een lopend onderzoek van de regionale recherche Amsterdam, onder leiding van het Amsterdams Parket, een verdachte neergeschoten.

Den haag - De ministerraad heeft er op voorstel van de minister Schippers van Volksgezondheid, Welzijn en Sport  mee ingestemd dat vrouwen die ongewenst zwanger zijn ook bij de huisarts terecht kunnen voor een overtijdbehandeling met medicijnen.

Den Haag - Burgemeesters krijgen ruimere bevoegdheden om woningen en andere panden te sluiten in de strijd tegen drugscriminaliteit. Nu kan dat alleen als er in een pand drugs worden aangetroffen, worden verkocht of afgeleverd.

Den Haag - Wie een klacht heeft over een politiecontrole en vermoedt etnisch geprofileerd te zijn, kan dat sinds december 2016 melden via de politieapp. Die app werd ruim een jaar geleden uitgebreid met een klachtenmodule.

Diemen - Ouder Amstel - In het kader van de Europese Snelheidsweek controleerde het Verkeershandhavingsteam in samenwerking met de basisteams van Diemen en Ouder Amstel 91 gemotoriseerde tweewielers.

Voerendaal - In samenwerking met het de Landelijke Faciliteit Ontmantelen (LFO) is de politie bezig met de ontmanteling van een illegaal chemisch fabriekje in een garage bij een woning aan de Bergseweg. Een aanwezige mede eigenaar van de woning is aangehouden.

Den Haag – Recientemente Embahador di Filipinas Jaime Victor Ledda a haci un bishita di cor-tesia na Minister Plenipotenciario Guillfred Besaril. Tambe presente na e encuentro aki ta Minis-ter Plenipotenciario Suplente y Representante di Aruba na Union Europeo Eddy Paris.

DEN HAAG / TOKIO - Zaterdag 14 april is minister Bruno Bruins (Medische Zorg) aanwezig bij een mondiale ministersconferentie over patiëntveiligheid in Tokio.

EINDHOVEN - Zijne Majesteit de Koning heeft vrijdagmiddag 13 april 2018 een werkbezoek gebracht aan vliegbasis Eindhoven. Doel van het bezoek was om de Koning te informeren over de toekomst van de basis en over de taken en operaties van de squadrons.

Advertentie