23
Mon, Oct
4 New Articles

Roosteren - Vanmiddag is bij een politie-inzet, vanuit een lopend onderzoek van de regionale recherche Amsterdam, onder leiding van het Amsterdams Parket, een verdachte neergeschoten.

Den haag - De ministerraad heeft er op voorstel van de minister Schippers van Volksgezondheid, Welzijn en Sport  mee ingestemd dat vrouwen die ongewenst zwanger zijn ook bij de huisarts terecht kunnen voor een overtijdbehandeling met medicijnen.

Den Haag - Burgemeesters krijgen ruimere bevoegdheden om woningen en andere panden te sluiten in de strijd tegen drugscriminaliteit. Nu kan dat alleen als er in een pand drugs worden aangetroffen, worden verkocht of afgeleverd.

Schiedam - Bewoners en bezoekers op de Tuinlaan zijn dit weekend opgescheept met torenhoge kosten omdat hun auto’s van voor tot achter zijn bekrast door één of meer personen die daar kennelijk gewoon zin in hadden.

Nijmegen - De politie stelt een nader onderzoek in naar een val met dodelijke afloop maandagochtend bij een woning aan de Groesbeekseweg in Nijmegen. Een misdrijf wordt daarbij niet uitgesloten.

Tilburg - Een Team Grootschalig Opsporing (TGO) is bezig met een onderzoek naar de dood van een 83-jarige vrouw uit Tilburg. Zij werd zondag 22 oktober in haar woning aan de Jachtslotstraat 72 gevonden.

Den Haag - In de periode 18 oktober tot en met 20 november 2017 levert Nederland Host Nation Support (HNS) aan de Verenigde Staten (VS). HNS houdt in dat NAVO-bondgenoten elkaar steun verlenen bij operaties op elkaars grondgebied.

“Ophetivo prinsipal ta pa interkambiá di idea kon pa reforsá nivel i kalidat di konsehonan na gobièrnunan i parlamentonan’. Delegashonnan di Konsehonan Sosial Ekonómiko (SER-nan) di Kòrsou i Aruba di bishita na SER Ulanda, SER Luxemburg i otro órganonan estatal relevante

Den Haag - Steeds meer kinderen gaan naar de opvang. In het tweede kwartaal van 2017 gingen 736.000 kinderen naar de dagopvang, buitenschoolse opvang en gastouders. Dat zijn er 56.000 meer dan in 2016.

Advertentie