12
Tue, Dec
0 New Articles

Roosteren - Vanmiddag is bij een politie-inzet, vanuit een lopend onderzoek van de regionale recherche Amsterdam, onder leiding van het Amsterdams Parket, een verdachte neergeschoten.

Den haag - De ministerraad heeft er op voorstel van de minister Schippers van Volksgezondheid, Welzijn en Sport  mee ingestemd dat vrouwen die ongewenst zwanger zijn ook bij de huisarts terecht kunnen voor een overtijdbehandeling met medicijnen.

Den Haag - Burgemeesters krijgen ruimere bevoegdheden om woningen en andere panden te sluiten in de strijd tegen drugscriminaliteit. Nu kan dat alleen als er in een pand drugs worden aangetroffen, worden verkocht of afgeleverd.

Enschede - De politie heeft samen met de Gemeente Enschede, Douane, Dienst Werk en Inkomen en de Voedsel en Warenautoriteit een multidisciplinaire controle (MIA) uitgevoerd.

Den Haag - De politie verdenkt een 19-jarige Hagenaar ervan dat hij zich sinds 2015 bezighoudt met DDoS-aanvallen op sites van bedrijven. Hierdoor werden de sites onbereikbaar. In een aantal gevallen probeerde hij de bedrijven vervolgens af te persen.

Den Haag - Naar aanleiding van een Europees Onderzoeks Bevel uit Duitsland verrichte het Internationaal Rechtshulp Centrum Den Haag gedurende een aantal maanden onderzoek naar een criminele organisatie die verdovende middelen vervoerde.

Arnhem - Hare Majesteit Koningin Máxima opent vrijdagmiddag 12 januari 2018 het vernieuwde Musis in Arnhem. De historische ‘Muzenzaal’ is geheel gerenoveerd en verbonden met de in mei opgeleverde Parkzaal.

Den Haag / Londen - Vanaf vandaag kunnen de medewerkers van het Europees Medicijnen Agentschap (EMA) in Londen met al hun vragen terecht bij een Nederlandse helpdesk.

Den Haag - Minister Van Nieuwenhuizen en staatssecretaris Van Veldhoven van Infrastructuur en Waterstaat gaan fors investeren in wegen, spoorwegen en vaarwegen om de groei van het verkeer op te vangen.

Advertentie