28
wo, juni
0 New Articles

Den haag - De ministerraad heeft er op voorstel van de minister Schippers van Volksgezondheid, Welzijn en Sport  mee ingestemd dat vrouwen die ongewenst zwanger zijn ook bij de huisarts terecht kunnen voor een overtijdbehandeling met medicijnen.

Den Haag - Burgemeesters krijgen ruimere bevoegdheden om woningen en andere panden te sluiten in de strijd tegen drugscriminaliteit. Nu kan dat alleen als er in een pand drugs worden aangetroffen, worden verkocht of afgeleverd.

Den Haag - Minister Edith Schippers van Volksgezondheid, Welzijn en Sport gaat een maximale dagdosering voor vitamine B6 in vitaminepreparaten vastleggen in de wet.

Goor - De verdachte man had groot bedrag contact geld bij zich en wordt verdacht van handelen in harddrugs.

Almelo - De zes personen die gisteravond zijn aangehouden nadat er een man vanaf de vierde verdieping naar beneden was gevallen zijn zojuist in vrijheid gesteld.

Den Haag - Voormalig korpschef Gerard Bouman is tijdens een vakantie in de Verenigde Staten getroffen door een hartinfarct. De 64-jarige Bouman is in een Amerikaans ziekenhuis opgenomen.

Den Haag - Werkgevers die mensen in dienst nemen die na 1 januari 2018 56 jaar of ouder zijn, worden gecompenseerd als deze werknemers uitvallen vanwege ziekte.

Den Haag - Muziek geeft een gevoel van veiligheid, geborgenheid en van thuiskomen. Het brengt welbevinden en kan daarmee de kwaliteit van leven van mensen met dementie verbeteren.

Den Haag - Minister Schippers van Volksgezondheid, Welzijn en Sport stelt voor de komende vier jaar € 2,5 miljoen beschikbaar voor het Nederlands Lymeziekte-expertisecentrum.

Advertentie