19
za, aug
19 New Articles

Den haag - De ministerraad heeft er op voorstel van de minister Schippers van Volksgezondheid, Welzijn en Sport  mee ingestemd dat vrouwen die ongewenst zwanger zijn ook bij de huisarts terecht kunnen voor een overtijdbehandeling met medicijnen.

Den Haag - Burgemeesters krijgen ruimere bevoegdheden om woningen en andere panden te sluiten in de strijd tegen drugscriminaliteit. Nu kan dat alleen als er in een pand drugs worden aangetroffen, worden verkocht of afgeleverd.

Den Haag - Minister Edith Schippers van Volksgezondheid, Welzijn en Sport gaat een maximale dagdosering voor vitamine B6 in vitaminepreparaten vastleggen in de wet.

Rotterdam - Woensdagavond raakte een 24-jarige man uit België ernstig gewond bij een schietincident in een portiek op de Spoorweghaven in Rotterdam Zuid. De politie vermoedt dat het schietincident te maken heeft met een conflict over drugs.

Hoorn - Een groepje kinderen heeft dondermiddag meerdere mensen bedreigd met wat uiteindelijk een nepvuurwapen bleek te zijn. De jongens konden door de politie streng worden toegesproken.

Den Haag - In een parkeergarage aan de Rubensstraat werd zondag 13 augustus omstreeks 14.30 uur het lichaam van een overleden man aangetroffen.

Den Haag - Minister Plasterk van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties bezoekt van maandag 14 augustus t/m vrijdag 18 augustus de 6 eilanden van het Caribisch deel van het Koninkrijk.

Den Haag - Zijne Majesteit de Koning is donderdagochtend 14 september aanwezig bij de viering van het 50-jarig jubileum van Koppert Biological Systems in Berkel en Rodenrijs. De onderneming richt zich op biologische gewasbescherming en verduurzaming van teelt.

HOOGSTRATEN - Na drie avonden en nachten heerst er sinds zondagmiddag weer rust in de Blauwbossen Hoogstraten. Het Antilliaanse feest en de bijhorden camping maakte zijn reputatie opnieuw waar.

Advertentie