24
Wed, Apr
12 New Articles

Den Haag – Nederland heeft na maanden aarzelen alsnog ingestemd met de voordracht van de omstreden oud-generaal Carlos Mata Figueroa als consul-generaal voor Venezuela op Aruba.

Oranjestad – Staatssecretaris Raymond Knops van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties en minister Ferdinand Grapperhaus van Justitie en Veiligheid hebben hun anderhalve dag durende werkbezoek aan Sint Eustatius afgesloten en zijn inmiddels op Saba gearriveerd.

Den Haag – Koning Willem-Alexander en koningin Máxima brengen naar verluidt begin juli een bezoek aan Aruba, Bonaire en Curaçao. De reis is vooralsnog niet officieel aangekondigd door de Rijksvoorlichtingsdienst. Lees meer

Nijmegen - De politie heeft vrijdag 19 april een 36- en een 38-jarige Nijmegenaar aangehouden voor overtreding van de Opiumwet. Beiden waren voornemens om met supporters van NEC met de bus af te reizen naar Volendam.

Sprang-Capelle - Een bus met voetbalsupporters is maandagmiddag, 22 april, onder politiebegeleiding teruggereden van Nijmegen naar Sprang-Capelle. Agenten hebben na controle vijf mannen aangehouden.

Zoetermeer - De politie is op zoek naar getuigen van een woningoverval op maandagavond 22 april aan de Hildebrandhove.

DEN HAAG - Collegiale hulp zorgde voor succesvol studentencomplex. Negentien jaar geleden bood de Wassenaarsche Bouwstichting studentenhuisvester DUWO hulp in nood: ze zorgde voor de bouw van de grote rode studententoren aan het Stamkartplein in Den Haag.

DEN HAAG - Aziatische restaurants mogen binnenkort het aantal gespecialiseerde koks uit het buitenland halen dat nodig is voor hun restaurant. Ook kunnen de koks langer blijven dan gebruikelijk bij vergunningen: zij mogen niet voor één, maar voor twee jaar in Nederland aan de slag.

AMSTERDAM - Hare Majesteit Koningin Máxima houdt donderdagochtend 9 mei de openingstoespraak bij de internationale conferentie Future of Health Coverage in het Koninklijk Instituut voor de Tropen in Amsterdam.

Advertentie