01
Wed, Apr
5 New Articles

Ingezonden

WILLEMSTAD - Al enkele jaren is er een touwtrekkerij om en rond de ISLA. Zowel de bonden, vele commissies evenals de politiek inclusief een Greentown hebben achter de schermen alsmaar om de tafel gezeten om op een slinkse wijze af te komen van hun verantwoordelijkheden.

Opvallend was dat de werknemers meerdere malen het heft in eigen hand moesten nemen als weer een van de omgekochte ideeën lekte. Er waren wilde stakingen waarna dan de bonden met uitgestreken gezichten zogenaamd gingen onderhandelen met de regering.

NIETS IS MINDER WAAR!

De bonden zijn zelf de hoofdgroep geweest die de ISLA-medewerkers alsmaar lieten vallen! Zij zijn het die mee doen aan het afbreken van deze roestbak en zij zijn het samen met politiek en commissies die de werknemers moeten sussen dat alles wel goed is en dat men hun moeten vertrouwen!

Alles wat in het verleden beloofd is, is niet uitgekomen en zelfs schriftelijke overeenkomsten worden als vodjes papier weggemoffeld!

Nu, een dag voor de algehele staking voelt men nattigheid en doet men weer het spel van onderhandelen met de politiek spelen. Het spel want zij zijn medeverantwoordelijk voor de vele ontslagen en de valse voorlichting naar de bevolking van Curaçao toe!

Bonden, politiek en de commissies hebben alleen naar hun eigen zak gekeken samen met blijkbaar een Greentown die nu hun kans zien! En daar mag de bevolking niet in mee delen!!