06
Mon, Jul
0 New Articles

J

Ingezonden

WILLEMSTAD - Is het u opgevallen? Contactformulier via www.gobiernu.cw is gehackt.

30-08-2019 stuurde ik een mail naar de ministers met het onderwerp: SDKK , ref nummer 1567185406. In eerste instantie ging alles goed en kreeg ik een registratienummer. Maar snel volgde er vele mails vanuit This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. en kwamen er in een keer alsmaar bevestigingen dat ik het formulier had ingevuld! Het was even dagelijks dat er een bevestiging binnen kwam. Tot gisteren toen er een mail binnenkwam ook weer van This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. met de mededeling “Noreply MEO/DEZ/GCuracao delivered Delivery time expired “.

Een brief naar de ministers via de officiële weg komt na 2 maanden NIET aan simpel omdat het contactformulier is gehackt!

Een nieuwe mail sturen had ook geen zin want toen kreeg ik zelfs geen registratienummer meer! Zo is het voor de burger onmogelijk om een van de ministers nog te bereiken.
In ieder geval was er een string die vertelde dat alles in een “loop” zit en kunnen we onze brieven wel vergeten. “GCVL1/GCuracao, COREHUB01/GCuracao, GCMEO1/GCuracao, GCMEO1/GCuracao, COREHUB01/GCuracao, GCVL1/GCuracao”.

Precies zoals PAR al jaren aanhaalde “We gooien brieven van burgers in de shredder”! Laat het nu een elektronische shredder zijn!