01
Wed, Dec
0 New Articles

Ingezonden

Het gaat de goede kant op volgens onze regering en dat geloof ik ook want de kogels vliegen letterlijk en figuurlijk je om de oren! De moorden zijn nu op dagelijkse basis!

Zoals ik al jaren geleden aanhaalde is dat de drugswereld en de gehele onderwereld hun paden hebben verlegd en het is nu eerst schieten en dan praten. Komt daarnaast nog bij dat het “opruimen” van lastige individuen of personen die niet betalen, niet meer zo kostbaar is. Het is nu namelijk in de uitverkoop!

Heeft de twee moordenaars van Wiels nog vele duizenden dollars gekregen, een moord laten plegen heden ten dage is al gezakt naar de prijs van 500 gulden!

In de onderwereld weet men ook dat de vele illegalen veelal krap bij kas zitten en ze alles doen om maar aan geld te komen om weer even te kunnen overleven. Daarnaast zijn het gewilde personen daar ze nergens geregistreerd staan en geesten zijn voor de autoriteiten op een eiland.

We zien dan nu ook dat de ene na de andere persoon wordt vermoord en justitie totaal geen vat heeft op het geheel. Om toch voor de buitenwereld wat te lijken dat er wat gedaan wordt, worden lastposten opgepakt en veroordeeld! In werkelijkheid blijven de werkelijke moordenaars vrij rondlopen en doen ze op regelmatige basis hun “werk”.

Het gaat goed met het eiland en er wordt precies ingespeeld zoals de regeerders en de top het wil hebben.

“Laat ze elkaar maar uitmoorden” is een duidelijk motto vanuit de politiek en meewerkende justitiële organen.