01
Wed, Dec
0 New Articles

Ingezonden

WILLEMSTAD - Steeds duidelijk wordt het dat u, Nederland, als de dood bent dat de voormalige Antilliaanse eilanden loskomen van uw corrupte/ narco staat.

Nederland u bent bang dat er een tweede heer Wiels komt die al zo ver was dat het eiland Curaçao zich los zou trekken van uw corrupte systeem. Heer Wiels was een waar gevaar voor u Nederland en zo werd er dus ingegrepen. DAAROM is de naam Helmin Wiels gewist uit het lokale bevolkingsregister.

Nederland maakt miljarden met de wekelijkse koninklijke cokehandel.

Nederland maakt miljarden met witwassen via evenementen, offshore en wassen van duister geld uit de gehele wereld.

Nederland sluist, bedriegt, liegt en bedreigt om zo kapitalen te maken voor enkele “edelen” in het land.

We zien overal Nederlandse samenwerking/investeringen of te wel spionage, maar ook Nederlandse “hulp” waar in alle gevallen het gewoon gaat om legaal veel geld te sluizen via drugs, gokken, beleggen maar niet te vergeten van de aanwezige Nederlandse financiële instellingen denkend aan de vele Nederlandse accountantsbureaus. Heer Wiels was hiervan op de hoogte en hij had werkelijk Nederland bij de ballen omdat hij wist waarom Nederland powerplay speelde als het ging om te vertrekken van deze oppersatan.

Nu hebben we weer de slavenregeringen met hun pionnen die iedereen in slaap moeten sussen zodat Nederland door kan gaan met hun geld maken via deze eilanden. De aanwijzing komt goed uit en de pionnen zijn weer duidelijk naar voren getreden.

Toch weet Nederland dat er eens weer een tweede Wiels gaat komen en die persoon zal ook u als Nederland weer bij de ballen gaan pakken. Ooooo wat speelt u een gevaarlijk en smerig spel ten koste van enkele honderdduizenden eilandbewoners.

Maar het is goed te zien dat u bang bent gezien uw handelen. De waarheid komt steeds verder naar boven. Niet alles is af te kopen of te bedreigen via geld. De tijd van veranderingen is nu aan het komen.