10
Fri, Apr
3 New Articles

Ingezonden

Op 18 juni 2016 werd door de uitgever LoBa productions het boek genaamd "Dieptepunt" ISBN  978-1-326-71278-5 van John H. Baselmans-Oracle uitgegeven.

Het boek bevat alle stukken die door de lokale media geweigerd werden samen met de vele briefwisselingen met de buitenlandse politiek over misstanden op onze eilanden. Veel werd er lokaal verzwegen maar internationaal kreeg het alle aandacht. Ook vanuit radio werd er veel gereageerd zeker op de interviews die John gaf over wat er allemaal spelende is op deze zeer soms merkwaardige eilanden die draaien onder een angstcultuur en een machtige groep

Cover Dieptepunt300

die meent werkelijk alle touwtjes in handen te hebben.

Het 360 pagina's tellend boek is een opsomming wat er zowel allemaal gebeurd is maar laat ook duidelijk zien hoe de eilanden aan het afzakken zijn naar een tweede Haïti of zelfs naar een regiem gestuurd door de maffia. Intern zijn deze zaken niet meer op te lossen omdat dit regiem het stevig in handen heeft en omdat mensen die het willen aankaarten het leven onmogelijk wordt gemaakt. Het is nu tijd dat er vanuit de machtige landen rond de wereld druk gezet gaat worden op deze lokale machtige groep.

Dat is wat er nu gaande is. Het is een kwestie van tijd dat zowel de elektronische - als conventionele gokwereld met hun drugshandel en wapenhandel gaat vallen. Zaken die angstvallig beschermd worden door de lokale politiek en sommige machtige lokale bedrijven. Heer Wiels gaf het reeds aan; "Het grootste probleem van deze eilanden komt vanuit de accountants, banken en projectontwikkelaars".

Hij heeft het bewezen en het wordt tijd dat dit verder aangepakt gaat worden.Het boek "Dieptepunt" geeft duidelijk weer wat er spelende is en er zal zeker veranderingen gaan komen. Het is gratis te downloaden via deze pagina