01
Wed, Dec
0 New Articles

Ingezonden

WILLEMSTAD - We zijn al weer 8 weken verder toen voor de eerste keer mijn server geheel onklaar werd gemaakt en ik te horen kreeg dat Dell Amerika deze server niet meer kon maken. Kort daarna nam ik een laptop en deze laptop gaf na 2 weken in plaats van 100mb glasvezel snelheid, waar ik voor betaal, maar 18 mb. internetsnelheid!

Door vele telefoontjes te plegen en mails te sturen naar UTS medewerkers en zelfs een gesprek met een directielid, blijft UTS volharden dat de problemen niet door hen zijn gekomen. Vreemd genoeg is alles begonnen toen er een nieuwe ONT (fiberconnectie) en een nieuwe Huawei HG 659 modem werd geplaatst!

Wat de ITers ook doen aan deze machines op het eiland en Amerika, bij het restarten worden internet settings overschreven alleen op mijn machines met een RAM nummer en wordt het internet afgeknepen naar 18 mb. Diverse ITers zijn diep gaan wroeten in mijn Windows 10 en er kan geen virus, malware of bug gevonden worden via alle grote virusscanners (alles wordt als clean gezien). Maar…… toen men ging wroeten in de INI van de machines vonden ze iets opmerkelijks. In de INI staat namelijk buiten mijn Huawei modem ook een VIRTUELE Huawei modem! Deze neemt kennelijk altijd weer het heft in handen en laat niet meer dan 18 mb binnen!

Door enkele malen UTS te contacteren met vele metingen en afbeeldingen die we verzameld hebben van een corrupte Huawei modem, die wereldwijd bekend staat als een onbetrouwbare, te hacken modem, weigert UTS de modem en ONT te veranderen! Dat wil zeggen dat mijn persoonlijk RAM nummers als blacklisted in de modem van UTS staat en via de virtuele drivers internetsnelheden dicht draaien.

Later vernam ik van een van mijn advocaten, die me in paniek belde, dat deze gehoord had dat de RST via UTS (lees Flow) in mijn computers zit om zo mij de mond te snoeren! Via verdere betrouwbare bronnen blijkt dat UTS verplicht is RST toegang te verlenen tot elke computer aangesloten op het UTS netwerk waarvan men mensen verdenkt of meer wil weten.

- UTS blijft in alle toonaarden ontkennen maar waarom zijn er nu al twee machines onbruikbaar en niet meer te maken?

- Waar komt die virtuele Huawei modem vandaan?

- Het meest grote bewijs is dat UTS weigert de ONT en de Huawei modem te vervangen ondanks aangeboden is zelf de kosten te betalen!! UTS geeft via
deze manier van handelen zelf toe dat er spionage gedaan wordt via
hun netwerk en dat ze niets mogen veranderen in opdracht van hogerhand
(lees RST)!

- Ook het compleet afsnijden van elke communicatie naar UTS medewerkers
toe de laatste weken zegt dat er duidelijk iets goed mis is en er niet over
gepraat mag worden!

Hetzelfde werd overigens door een andere advocaat bevestigd.

Ik laat u hier de image zien van mijn kapotte INI die niet meer te maken is daar vanuit buiten alsmaar zaken corrupt gemaakt worden. Zodra men de INI opschoont of Windows opnieuw installeert, stoppen de machines met werken en vervallen weer in de afgeknepen 18 mb snelheid met virtuele modem!

We leven in een duidelijke dictatuur! Maar let wel, ook uw computer is een open boek via het UTS netwerk!
thumbnail huawei