01
Wed, Dec
0 New Articles

Ingezonden

WILLEMSTAD - Heer Rhuggenaath denkt werkelijk dat het volk van Curaçao dom is. Door zijn aankondiging van 9 gegadigden voor het ISLA wrak liegt en bedriegt deze man met zijn mede collega’s door dit openlijk te verkondigen omdat het uiteindelijk over 9 kijkers gaat!

Kijken is niet kopen en uit die kringen zien ze wel een snoepreisje zitten om even naar wat roest te komen kijken! Natuurlijk moesten ze tekenen want de show moet geloofwaardig bij het domme volk overkomen en de pers doet er voor een kleine donatie wel al te graag een schepje bovenop! Heer Rhuggenaath blijft de mensen hoop geven die er niet is! 4-6 miljard wie gaat dat investeren! Of blijft de oude roestbak zoals hij nu is? En heeft u al met die kijkers gehad over de vele miljoenen die aan schadeclaims liggen te wachten?

De leugens zijn ongelofelijk als je hoort en leest dat ook de Amerikaanse sancties grote invloed hebben op onze brandstof leveringen. Vreemd als men zou weten dat de embargo niet voor de communistische en westerse landen is en dat die al te graag ons brandstof willen verkopen. Cuba, China, Rusland zijn onder andere allemaal bereid voor levering. Maar ook vanuit Europa kan de brandstof gewoon binnenkomen! Maar het gaat niet over ons bewoners! Nee, men wil ruwe olie om op een duistere manier de raffinaderij aan de praat te houden!

Geen ruwe olie betekent een dode raffinaderij! DAT is de waarheid! De huidige regering is heel duidelijk, we moeten dispensatie vragen voor onze roestbak en we moeten ons slaafs opstellen naar een corrupt Amerika! Als men de huidige beweringen van een heer Rhuggenaath zou moeten geloven dan zie je dat hij duidelijk leugens met leugens dekt. Alleen al de zogenaamde humanitaire hulp wat een verkapte wapenleveranties is dat allemaal via ons eiland gaat!

Verder de Amerikanen die voor spionage ons vliegveld gebruiken en zo ook diverse technieken op ons eiland hebben geïnstalleerd voor Venezolaanse inmenging. Dat ten koste van de veiligheid van de lokale bevolking! We hebben vele miljoenen belastingsgeld al zien verdwijnen in corrupte vliegmaatschappijen en vele andere duistere zaken zoals casino’s en hotels maar deze Raffinaderij gaat de ondergang van ons eiland worden als we heer Rhuggenaath en zijn corrupte partners hun gang laten gaan. Is het niet de mensen duidelijk dat heer Rhuggenaath met zijn team een categorische leugenaar is en vast zit in zijn eigen leugens? Er is brandstof genoeg en Amerika kan sancties opleggen. Nu, wat let ons om dan Amerika van Hato te trappen samen met al hun spionnen maar ook op het eiland verspreide apparatuur!

We zien overal duidelijk de leugens en we worden lokaal financieel compleet opgelicht door onze huidige regering die kost wat kost ons de armoede in gooit omdat Amerika hun spelletjes spelen en wij als slaven blijven plakken aan deze Amerikaanse corruptie! Even nog een nadenkertje: Waarom maakt Nederland zich niet druk om de brandstof embargo? Waarom dat slijmen en kruipen voor een failliete raffinaderij? Wat zijn de persoonlijke verdiensten van politici en bepaalde personen aan deze roestbak? Waarom die exorbitante prijsverhogingen in zowel brandstof als etenswaren? De wereld is klein en als Nederland brandstof heeft, hebben wij het ook. Wil Nederland niet leveren of helpen, simpel onze communistische buren en vrienden willen ons graag bijstaan.

Maar het is duidelijk, het gaat niet om de brandstof en ook niet om het dagelijks eten, maar het gaat om de dag dat de raffinaderij gaat sluiten als er geen ruwe olie meer is. Dan zullen enkele politici en diverse corrupte mede plukkers geen mega veel geld meer kunnen laten verdwijnen via deze roestbak! Wanneer wordt Curaçao wakker?