01
Wed, Dec
0 New Articles

Ingezonden

WILLEMSTAD - De afgelopen weken ben ik in contact geweest met diverse artsen. Nee, niet dat ik op sterven lig of iets mankeer maar gewoon in gesprekken die ik hier en daar gevoerd heb met mensen in deze beroepstak.

ALLE artsen kwamen met bijna een identiek verhaal en dat is de vreemde ziektes die momenteel gaande zijn op ons eiland. Nee, niet de loopneus, niezen, sinus en griep die er heerst en zelfs 3 maanden kan aanhouden, maar we praten over hartklachten en onder andere zeer jonge mensen die spontaan op de grond belanden en zich “vreemd” voelen. Ook zijn er vele klachten die moeilijk ergens onder te brengen zijn en daarnaast de vele mensen die zelfmoordneigingen hebben!

De doktoren klagen dat ze wel over 130 patiënten per dag afhandelen en bezoeken en dat vele klachten moeilijk onder te brengen zijn in de huidige bestaande ziekte patronen.

Toen ik vroeg wat volgens hen de oorzaken zou kunnen zijn kwamen er bij bijna alle artsen opmerkelijke antwoorden. Ik wil die hier met u delen:

-Het water van Aqualectra blijkt van zeer slechte kwaliteit te zijn en volgens enkele was het ook te zien als je water aan planten gaf dat ze verbrandingsverschijnselen kregen! Dat wijst duidelijk op overdosering van chemicaliën!

-Het geheim van de geïntroduceerde G5 op ons eiland die als experiment gestart is en je geen duidelijk antwoord krijgt als je navraagt welke wijken in dit experiment zijn betrokken!

-Ook werd door 2 artsen aangehaald de frequenties die zeker niet goed zijn en door mij al jaren aangevochten worden doordat de 3 bollen op Westpunt wel vreemde structuren laten zien in het wolkendek. Maar ook de natuur waar veelal de dierenwereld zich zeer vreemd gedraagt en soms massaal wegtrekt van Westpunt!

-Ook werd aangehaald de lokale groente- en fruithandel die bol staat met insecticiden en gif om maar iets uit de grond te krijgen zonder dat deze aangetast wordt door insecten en schimmels!

Kortom, de medici vermoeden wat door mij al jaren spelende is en nu zijn tol gaat eisen. Mensen met vreemde ziektes, een G&Gz die in alle talen zwijgt en zeker niet voor de lokale bevolking op komt en een regeringstop die in alle talen zwijgt om het vele vieze bloedgeld te incasseren zolang deze experimenten maar doorgang kunnen hebben!

We worden lichamelijk via eten, lucht en frequenties momenteel zo zwaar belast dat de zwakkeren al neervallen, iets sterkere ziek worden en weer andere deze aarde willen verlaten of al verlaten hebben.

Genocide?

Ik geloof van wel, alle bewijzen zijn er naar en is nu in volle gang!