15
Wed, Jul
17 New Articles

Ingezonden

We hebben een minister-president die denkt dat hij zo belangrijk is dat hij over oorlogen en manschappen kan beslissen.

We hebben een regering die zo arrogant is dat deze onbereikbaar is voor de kiezers.

We hebben een RdK die meent dat 50 oliebedrijven staan te springen om een oude roestbak te exploiteren waar 4 miljard ingestoken moet worden.

We hebben commissies die grote groepen werknemers van diverse bedrijven voor de gek houden en valse informatie verstrekken om deze maar rustig te houden.

We hebben een nieuw ziekenhuis wat niet te betalen is, dus ben je ziek ga je thuis dood.

We hebben vele bedrijven die al gesloten zijn maar ook andere die op sluiten staan maar onze economie is stijgende volgens de “experts”!

We hebben de grootste maffiagroepen op dit eiland en alleen de cokehandel vertegenwoordigt jaarlijks al over de 10 miljard! Praten we nog niet over de gokwereld en wapenhandel!

We hebben vele mensen die nu vertrekken en de huizenmarkt is totaal ingestort. Huizen worden momenteel aangeboden voor een derde van de taxatie waarde!

We hebben een telefoonmaatschappij die een uitgehold leeg bedrijf verkocht heeft voor vele miljoenen en door is gegaan in vele kleine bedrijfjes.

We hebben een elektra leverancier die mensen moedwillig in gevaar brengt door hun privacy te schenden maar ook de gevaarlijke 5G straling op hen af te laten komen.

We hebben een telefoonmaatschappij die bewust derderangs modems plaatst zodat iedereen vrij eenvoudig afgeluisterd/gevolgd kan worden.

We hebben een pers die doodsbang is voor hun omkopende advertentie betalende “klanten” en vrijheid van pers en mening is reeds jaren een verloren recht.

We hebben vele onderwereldbedrijven en clubjes die afgeschermd worden door lokale banken en accountants. Veelal personen of bedrijven die wereldwijd al op de zwarte lijsten staan.

We hebben een ……….

Och laten we stoppen en we geloven maar onze politiek en de pers…… Alles gaat prima op dit eiland!
Het weekeinde en feesten kunnen weer beginnen!