15
Wed, Jul
17 New Articles

Foto: John H Baselmans

Ingezonden

Curaçao slaapt, althans de mensen die geen slecht geweten hebben. Het is rond half 2 en een man en een vrouw worden vermoord. Beiden hadden teveel gehoord over de deals die er gesloten gaan worden in de overdracht Campo.

Beide personen zijn kort na de moord gedumpt in zee en zijn niet meer terug te vinden daar ze nooit meer naar boven kunnen komen. Kwart voor 4 's nachts wederom een moord op een man te Souax die ook teveel wist en men zeker moest zijn dat hij zijn mond hield. Deze is in een shredder in stukken gehakt en men zal nooit te weten komen wat er werkelijk gebeurd is. Samen in die shredder zijn ook dierlijke resten gegooid en zo is zijn leven naar de eeuwige jachtvelden veilig gesteld.

3 mensen die meer wisten in de zaak Campo maar bij de verkeerde partij zaten. Net zoals de vermoorde Nederlander waarvan de politie lang over zweeg dat er een man overleden was die nacht in Campo. Later kwam men met het bericht dat het een natuurlijke dood was, dat terwijl de persoon die het allemaal in geuren en kleuren vertelde, duidelijk maakte dat het ging om een afrekening.

Ondertussen komen nog steeds meldingen binnen en is duidelijk dat het personeel in dat "hotel" ongelofelijke salarissen krijgt! Als bartender verdien je per maand 6.000 gulden schoon (salaris 1 jaar geleden)! Het enige wat ze van jou verlangen is dat je niets ziet en precies doet wat door hen opgedragen wordt. Er mag niet gepraat worden wat er binnen de 4 meter hoge muren gebeurt en dat zowel over de klandizie als het verhandelen van drugs aan de bar. Ook na hun werk en na eventueel ontslag moeten ze voor eeuwig hun monden houden. Dat volgens de melding die er laatst binnenkwam.

15 mei 2016 zijn wederom zowel de Procureur Generaal als Openbaar Ministerie als de Minister van Justitie op de hoogte gesteld. Ook nog eens omdat er een afrekening gaat komen van minimaal een politicus en waarbij een oud-politicus gezien is met de moordenaar. Alle instanties zwijgen want alles lijkt erop dat justitie het voordeel ziet van alle moorden. Tot de dag van vandaag heeft niet een van de instanties de namen opgevraagd van de 4 moordenaars, politicus en oud-politicus. De 4 moordenaars (1 Colombiaan 3 van Arabische komaf) die momenteel op het eiland zijn en waar we ondertussen van een, een foto hebben. Het lijkt justitie uit te komen dat er zo opgeruimd wordt, want elke persoon in de verkeerde hoek is voor hen alleen extra werk en veel gladstrijken wat krom is.

Het wachten is op de moord op de mensen om hen heen, hun eigen ministers of politici. Dan kan men rond de zaak weer een rookgordijn opwerpen en het gaan gooien op lokale acteurs die nu rijkelijk gefilmd worden want het zijn "soldaten". We worden als burgers werkelijk voor de gek gehouden met loze berichten en betekenisloze brieven. Dat bewijst wel de voorgaande moorden. Nu is het wachten op de moorden op hun eigen mensen dan kan justitie niet meer zeggen "we waren niet geïnformeerd".

 

Movimentu Kontra Korupshon
John H. Baselmans-Oracle