13
Fri, Dec
0 New Articles

Ingezonden

WILLEMSTAD - Een regelmatige, bijna dagelijkse aanval van lokale “experts” die op hun tenen getrapt worden en dan alles wat ik type in het belachelijke trekken.

De lokale pers is nog bang iets te plaatsen, dat is duidelijk. Zo ook de Nederlandse knipselkrant, die ging zo ver om mijn stukken grotendeels te wissen uit hun krant. Ja, je weet wel de internetkrant die open staat voor iedere mening!

Maar even de vraag beantwoorden:
Baselmans heeft 3 websites en diverse plaatsen op de sociale media waar hij zijn stukken zet.
Met zijn 3 websites heeft hij nu de magische grens van 50 miljoen bezoekers gehaald! Verder komen er dagelijks tussen de 15 to 20 duizend mensen die de stukken lezen op zijn blogs!
Ook zijn er dan nog, om het compleet te maken, zijn “belachelijke” boeken, als ik enkele lokale experts moet geloven. Boeken waarvan vele kritisch zijn en er van enkele bij zijn die over de miljoen downloads hebben gehaald!

Is het niet zo dat die personen die praten over mij in negatieve zin juist die personen zijn die zich aangesproken voelen en zichzelf herkennen in de vele zaken die ik naar buiten breng?
Steeds wordt het schema duidelijker buiten de maffia top en de politieke en justitiële clubjes. Het is steeds meer opvallender welke personen opdracht krijgen om mij belachelijk te maken en af te schilderen als een dorpsdwaas.

Daarom zie ik deze negatieve commentaren dan ook als een aanvulling op het gehele schema van die kranten, die pers en die personen die vele zaken in de vuile wereld moeten afschermen. Een schema dat zal verschijnen met namen en toenamen zodat iedereen duidelijk kan zien wie welke criminelen beschermt en afdekt.

Klopt, ik word niet gelezen door de maffia omdat het om hun gaat maar gelukkig is er een mega groep aan mensen die wel zien en herkennen wat ik vast leg op papier.

Daarom wil ik iedereen bedanken voor de val die gezet is en nu een kompleet beeld geeft welk instituut, welk persoon nauw betrokken zijn in de gehele maffia keten van deze eilanden.

Ja, wie luistert nog naar Baselmans?

Niet belangrijk, de buitenwereld weet nu de structuur, het gehele plaatje en dagelijks wordt deze completer en completer. Dank u allen voor de openlijke aanvallen en gedachtes over mijn werk.