07
Sat, Dec
0 New Articles

Ingezonden

Vader, moeder en twee kinderen van enkele jaren oud, Het is ongelofelijk. De leugens van de lokale justitie en hun clubjes

Ik las:

“Stichting Slachtofferhulp Curaçao biedt 24 uur per dag gratis hulp aan slachtoffers van incidenten. Slachtofferhulp geeft informatie, hulp en ondersteuning op professionele en vertrouwelijke basis.”

Deze leugen van deze organisatie en het Openbare Ministerie is op zijn minst geschreven BS en walgelijk.

Persoonlijk meegemaakt:

Enkele jaren geleden werden we rond 9 uur ’s avonds gebeld. Een jongeman aan de telefoon helemaal in paniek want hij en zijn gezin werden overvallen door drie ziekelijke lokalen die een pistool op hem en zijn vrouw hadden gezet liggend op de grond en de vrouw liggend bij de 2 slapende kleintjes!

ALLES werd meegenomen en het gehele huis overhoop gehaald en de drie reden weg met de pickup van de man zijn werk! Deze had een tracking device en nog geen kilometer verder trof men deze pickup aan maar alle spullen waren verdwenen!

Wij met een noodgang van bandabou naar de andere kant van de stad en troffen daar 2 geheel paniekerige jonge ouders en een politie die het gehele geval opnam en verder nauwelijks moeite deed om eventueel bewijsmateriaal te vergaren.

Na uren met deze paniekerige jonge ouders gezeten te hebben werd er hen een telefoonnummer in de hand geduwd en die konden ze morgenvroeg bellen. U raadt het al “Stichting Slachtofferhulp Curaçao biedt 24 uur per dag gratis hulp aan slachtoffers van incidenten”!! 24 uur jaja!

De morgen daarna belde de man het nummer en laten ze nu net die dag geen tijd hebben! En pas later op de week kregen de twee jonge ouders een gesprek! Ook dat werd verder afgedaan met: “bel me op als je meer hulp nodig hebt”.

De jonge vader ging de dag er op naar het werk, reed door de binnenstad en wat zag hij 2 gezichten die hij herkende van de overval. Hij belde de politie, gaf het autonummer maar die politie vertelde dat het moeilijk was het nummer te achterhalen en die jongens te volgen!
Later thuisgekomen werd er door zijn vrouw nog enkele malen geprobeerd om met de bewuste stichting contact te krijgen. Helaas een keer kreeg ze te horen dat er geen tijd was want ze hadden het te druk!!

Nu heren Justite dat u een jong gezin met 2 kleine kinderen als vuil laat behandelen door een Stichting Slachtofferhulp Curaçao zegt dat u absoluut niet eens na trekt waar u achter staat of promoot. Maar ik moet zeggen deze stichting past precies in uw manier van handelen en dat is er simpel voor niemand zijn alleen voor uw corrupte en maffia leden.

SCHANDE dat een Openbaar Ministerie met deze amateurclub werkt!

En voor alle komende slachtoffers: Neem geen contact met u op want het professioneel NEE zeggen zit u ook niet op te wachten. Ga naar uw arts en laat u verwijzen naar professionelen die wel een oor hebben voor dit soort drama’s!