01
Wed, Dec
0 New Articles

Ingezonden

Wie bepaalt zo’n achterlijke regel? 

We zien nu allemaal in een keer goede zielen die menen dat ze kinderen op moeten vangen vanuit de bovenwinden!

Dit is het meest achterlijke wat je kan doen!

Uit ervaring weten we (zelf 54 kinderen gehad) dat een gezin uit elkaar trekken en kinderen soms maanden op een andere eiland plaatsen, werkelijk een belachelijk en ziekelijk idee is. Juist in de dagen van de grootste ellende is het nodig dat de kinderen hun ouders hebben en dat de ouders de kinderen om zich heen hebben. In het verleden dachten wij er ook goed aan te doen om kinderen op te vangen bij dit soort noodsituaties. Nu, de kinderen hadden geweldige emotionele problemen en leren kon je wel vergeten. Het was overleven in een vreemd land voor hen, bij vreemde mensen! Het is simpel achterlijk dat kinderbescherming en kinderorganisaties dit toelaten! De praktijk is dat er vele kinderen zijn die nog jaren problemen hebben met deze scheiding tussen kind en ouders.

Het is vreselijk wat het kind wordt aangedaan en het is gewoon het afschuiven van een ziek systeem dat zich geen zier kan schelen wat er later nog van uw kind overblijft! Het is het afschuiven van verantwoordelijkheid. Er kan wel degelijk iets gedaan worden door de autoriteiten. Men kan voorlopig de kinderen opvangen in noodtenten, nog staande gebouwen en de leerkrachten laten zorgen dat de kinderen op hun gemak worden gesteld en tegelijkertijd onderwijs kunnen volgen en laten zien wat er gedaan kan worden in noodsituaties. Ze kunnen dan dagelijks bij hun ouders zijn en zien hoe men gemeenschappelijk weer zaken opbouwt!

Het is crimineel als er mensen zijn die hun kinderen dumpen bij vreemde mensen op een vreemd eiland in welke situatie je ook bent!

Een kind opvangen, DOE HET NIET!! U helpt ze echt niet, u maakt de emotionele pijn voor die kinderen ondragelijk en dat blijft gekerfd vele jaren in hun leven!