28
Sat, Mar
4 New Articles

Ingezonden

Afgelopen week was het weer groot onderhoud aan mijn computer en dat wil zeggen dat de log files en ook verder alles op de harde schijven nagegaan wordt.

Met deze routinecontrole bleek iets heel opmerkelijks en dat was dat onze vaste bezoeker VDC weer eens bezig geweest was in mijn systeem. Nu kun je zeggen "man beveilig je computer" maar vanuit die wereld van meester hackers weet ik dat in elke computer, verbonden aan het net, simpel binnen te komen is ondanks de meest dure beveiligingsprogramma's. Dus ik heb me het geld en ellende gespaard en dat maakt dat onze vaste bezoeker netjes mee kan lezen op mijn systeem.

Dat ze zichzelf verraden hebben is niet alleen door binnen te komen via de alsmaar dezelfde poort, maar ook in het compleet stilzwijgen bij de diverse aangiftes van moordaanslagen, moorden en namen die we als MKK bezitten. Normaal gesproken is dat wanneer je als simpele burger een melding maakt van een komende moord of bepaalde mensen met niet juiste plannen, je veelal direct een leger aan politie en rechercheurs aan je deur kunt verwachten. Men wil dan namen en waar je die informatie vandaan hebt om zodoende in te grijpen (lees verdoezelen).

Nu, bij Baselmans (als woordvoerder MKK) is het anders. Men reageert totaal niet bij aangiftes en wat je als MKK ook door geeft, de totale justitie zwijgt! Ze doen geen moeite om aan namen te komen, laat staan dat je een gesprek krijgt met een van de boevenvangers! Opmerkelijk en verdacht en even dacht ik dat ze alles al wisten. Totdat dus bleek dat men denkt via mijn computer aan gevoelige informatie te kunnen komen! Een beetje een domme gedachte van zowel Openbaar Ministerie met zijn vertrekkende Procureur Generaal en een nog dommere gedachte van een Veiligheidsdienst! Want denken deze "lichten" nu werkelijk dat namen, officiële documenten, klokkenluiders enzovoorts op een computer online staan?

Heren boevenvangers regel één in het opslaan van gegevens;
DOE DAT NOOIT OP EEN COMPUTER DIE ONLINE STAAT, NOCH VIA MAILS OF EXTERNE OPSLAG.

Het is in ieder geval goed te weten dat als we als MKK iets door willen spelen naar de VDC, het simpel als een document op de huiscomputer moeten zetten en even wachten tot we bezoek krijgen van deze mensen.

Hoe dom zit deze wereld in elkaar? Geen wonder dat alle topcriminelen een huis hebben op deze eilanden en in het bijzonder op Curaçao! Want het is toch van de zotte dat men zoveel tijd en zoveel gemeenschapsgeld verkwist om simpel mijn computer in de gaten te houden en niet aan de informatie kunnen komen die men o zo graag zou willen weten in het paleis en in het fort. Overigens de plaatsen waar de ware criminelen rondhangen.

Ondertussen gaan de moorden door en gooit justitie vele van die moorden onder "zelfmoord" of "natuurlijke" dood! De huidige methode van mensen opruimen is dus een geslaagde manier, want zowel justitie als de bevolking gelooft al deze fabeltjes van een slapende justitie.

John H Baselmans-Oracle