01
Wed, Dec
0 New Articles

Ingezonden

We werden van de week weer eens verrast door onze leugenaars uit Amerika die hun dochter verloren hebben omdat een zekere van der Sloot haar vermoord zou hebben. Nu werd er net voor een 6 delen tellende documentaire van pa verkondigd dat er menselijke botten gevonden waren en binnenkort duidelijk zou zijn of deze van dochterlief zijn.

Justitie Aruba en insiders wisten niets van deze “menselijke botten” maar de Arubaanse politie verklaarde later wel dat ongeveer 6 maanden geleden botten werden afgegeven die van een dier waren. Er was geen bewijs van menselijke botten en zeker niet in de zaak Holloway.

De vreselijke gedachte is vervolgens:

We weten ondertussen, via vele verklaringen, dat dochterlief in de nacht met een privé vliegtuig levend is vertrokken van Aruba Airport en dat met onbekende bestemming. Daarna hebben enkele mensen gezegd haar gezien te hebben in Mexico en later in Zuid-Amerika. Ondanks dat bleven de ouders wijzen naar de Arubaanse beul en werd er nog even via een Amerikaans gerecht afgedongen dat de dochter dood is. Bij het Arubaanse recht is dat echter niet mogelijk want zolang er geen lijk is, is er geen dode.

Nu gaat het belletje rinkelen want dochterlief was koppijn voor de ouders, drugsverslaafd en onhoudbaar, dat als je de verklaringen van naasten moet geloven. Er werd ook blijkbaar enkele dagen voor vertrek een miljoenen verzekering gesloten op naam van deze dame. Het dodenspel kon gespeeld worden. Helaas alleen de Arubaanse justitie deed niet hard mee en de FBI kon helaas hun 2 topcriminelen niet pakken tijdens dit farce optreden.

Het spel werd omgegooid en dochterlief werd in het vliegtuig getrokken en ze werd onder andere namen links en rechts toch gesignaleerd. Dat alles werd blijkbaar te link voor pa en ma en er moest wat gedaan worden om het goudmijntje veilig te stellen. Dochterlief moest opgeruimd worden anders; geen premie en ook niet de doodsverklaring en veroordeling. Op die manier zou men wereldwijd afgaan! Het vermoeden is er en lijkt steeds duidelijker, dat dochterlief is vermoord in opdracht van haar eigen ouders! En dat vermoeden is er omdat nu, vele jaren later, er botten opduiken waarvan de Arubaanse politie verklaart dat deze dierlijk zijn en vader beweert dat ze menselijk zijn en misschien wel van dochterlief zijn! Praten we hier dan wel over dezelfde vondst en dezelfde botten?

- Waar komen de botten van pa vandaan? Niet uit Aruba dat is duidelijk, want die zijn dierlijk!
- Hoe wordt er een DNA bepaald, waar komen die gegevens vandaan, wist men dat men misschien eens DNA nodig had van deze dame?
- Als blijkt dat er een match is in DNA dan komen deze botten zeker NIET van het eiland Aruba, dat is overduidelijk!
- Ook is dan bewezen dat dochterlief levend was toen ze met het privé vliegtuig vertrok van luchthaven Aruba!
- Waar is het lijk dan zolang verborgen geweest? Want als pa nu botten heeft en misschien dan ook nog van zijn dochter, is er een lijk ergens op deze aardbol die angstvallig schuil wordt gehouden!

Uit alles blijkt steeds meer dat pa en ma af wilden van hun dochter en erger nog, veel geld blijkbaar wilden maken met haar verdwijning. Zie de vele boeken en ook de films rond haar verdwijning. Maar ook overduidelijk is nu dat het lijk buiten Aruba is en nu plotsklaps opduikt als zijnde gevonden in een park aan de andere kant van het eiland Aruba!

Pa Holloway is duidelijk in een zeer moeilijk pakket beland met deze verklaring en laten we hopen dat zijn menselijke botten een “vergissing” zijn. Zo niet is het duidelijk dat hij samen met zijn vrouw achter de moord zit van hun eigen dochter. De komende weken gaan we zien hoe hij zich uit deze vreselijke situatie gaat wringen want uiteindelijk heeft hij zich nu opgeworpen als zijnde hoofdverdachte.