24
Tue, Nov
0 New Articles

Ingezonden

Willemstad - Heel toevallig komt nu eruit dat blijkbaar achter de illegale bakkerij van de firma HHB een heer Navarro zit! De ex-minister van justitie die jaren geprobeerd heeft mij en onze groep MKK het leven onmogelijk te maken doordat we vele van zijn ongure praktijken aangekaart hebben.

Dat volgens interne rapporten en verklaringen van personeel van deze SDKK gevangenis.

Een ex-minister van justitie die blijkbaar dus achter vele vuile was zit rond deze lokale SDKK gevangenis en afgeschermd wordt door een heer Floran als zijnde directeur van deze instantie. De wapenhandel, gesjoemel met waardebonnen, corrupte bewaarders, vervalsen van rapportages, martelen en veel goederen die verdwijnen die voor de gevangenen bedoeld zijn en betaald zijn uit de landskas maar nooit bij de gevangenen zijn gekomen, om maar enkele zaken te noemen. Geen wonder de openlijke aanvallen van deze heren naar ons toe maar ook de vergeldingsacties naar personeelsleden waarvan heer Floran en de toenmalige minister vermoeden dat deze de klokkenluiders zijn.

Men gaat goed in de fout en de corruptie in de gevangenis en hun voormalige minister van justitie met zijn directeur zijn nu blijkbaar naar buiten gekomen.

Eerlijkheid duurt het langst heren Navarro en Floran, de rest zal zeker nog volgen mits de pers er werk van wil gaan maken.