24
Tue, Nov
0 New Articles

Ingezonden

De heilige PAR had in zijn ledenbestand heer Braam en stelde hem ook nog als 4de op de lijst terwijl PAR drommels goed wist dat heer Braam volgens berichten veroordeeld was door 7 rechters voor verkrachting van een patiënt.

PAR wist ook dat zo’n persoon niet door de screening komt maar ondanks dat werd deze man en voorzitter en 4de op de PAR lijst.

Na de verkiezingen werd uitermate snel een parlement in leven geroepen door een gouverneur die steeds meer twijfels geeft over haar integriteit. Voordat er maar een regering gevormd was, en bang dat er vragen gesteld werden, werd iedereen inclusief heer Braam ingezworen zonder blijkbaar enige screening, zonder enige achtergrondinformaties op te vragen van de nieuwe parlementsleden!

Een vreemde manier van werken maar men laat wel duidelijk blijken dat men er zo zeker van was dat de nieuwe regering gevormd kon worden. Buiten dat de verkiezingen al zeer vreemde vormen had aangenomen, was duidelijk dat ook de hele vorming van een regering iets is dat al ver van tevoren was bepaald. En dan denk ik aan het gesprek wat ik hoorde tussen 2 politici op het Wilhelminaplein die inderdaad een lijstje maakten met de namen van personen die de regering zouden moeten gaan vormen.

PAR, de hardschreeuwers, de partij met twee gezichten, riepen alsmaar dat ze niet met mevr Leeflang samen zouden gaan. Toch pakten ze deze strohalm aan om dan alsnog hun doel te bereiken. Wat is het doel? Dat is duidelijk en kennelijk weet mevrouw Leito niet dat ze misbruikt wordt om de gokindustrie waarvan vele politici leven, veilig te stellen. Alles draait om geld, HEEL VEEL geld en dat zien we nu weer.

We zijn er nog niet want er zijn ook andere die ook hun gokhandel veilig willen stellen en vergis je niet, dat allemaal onder een toeziend oog vanuit Nederland. Leve de gokindustrie, de industrie die heer Wiels zijn leven kostte. Het is steeds duidelijker aan het worden wie hier achter zit. En dan denk ik aan die persoon die de ware formateur is en alles probeert te lijmen voor eigen bestwil van zijn  miljarden bedrijf.