24
Tue, Nov
3 New Articles

Ingezonden

Dag in dag uit lezen we vele zaken waarvan je denkt, als rechtdenkend mens, hoe is het mogelijk? Buiten de moorden en vele verdwijningen zien en lezen we over de grote groep mensen die menen te moeten plukken van andere.

Mensen in goede posities die allen al de jackpot verdienen en veelal vetgevreten rondlopen omdat ze zelfs met eten zich niet in kunnen houden.

Toch vallen er steeds meer van deze personen vanuit de politiek maar ook vanuit het bedrijfsleven. We zien ook dat de hogere top niet gespaard wordt en dat er maffiamensen al het eiland niet mogen verlaten maar ook bankdirecteuren lijken met bosjes te gaan vallen. Nu is dat nog niet de absolute top van ons eiland want we hebben nog een groepje wat de ware heersers zijn en die worden nog altijd bespaard. De absolute top die direct werkt onder een koninklijk huis en daaronder  valt de justitie en een paar maffialeden die nog steeds alles mogen en kunnen.

Als ik aan dat groepje denk dan moet het toch voor meerdere mensen duidelijk zijn dat het veelal over justitie gaat met hun onaantastbare rechters en hun beschermheren/vrouwen. Maar we hebben ook dat we zien dat de naaste vertegenwoordiger van de koning ook betrokken lijkt te zijn in laten we het zacht uitdrukken, "vreemde" zaken.

We praten over een onaantastbare gouverneur, mevrouw Lucille Andrea George-Wout die de hoofd van justitie is en direct aan de koning zaken moet doorbrieven. Dan is de vraag, hoe is het mogelijk dat deze gouverneur contacten onderhoudt met de grootste Turkse familie die moet gaan zorgen dat er een deal komt in satellieten en de telecommunicatie? Hoe kan een persoon als vertegenwoordiger van de koning deze deals willen sluiten en wat is de gedachte cq gewin van dit alles?

Uit geluiden vanuit deze zeer machtige Turkse familie blijkt dat het er zeer gemoedelijk aan toe gaat en dat er alles gedaan wordt om deze Turkse contacten te krijgen en aan te gaan. Dan vraag je je af waar staat het woordje integriteit voor en waar zitten in de hoogste regionen dan deze mensen? Een opvallend zijaspect is dat dit kennelijk met medeweten gedaan wordt van het koninklijk huis. Verder is het ook frappant dat het wederom over telecommunicatie gaat en satellieten, iets wat heer Wiels zijn leven heeft gekost toen hij juist in deze tak ging wroeten! Is er misschien een link of heeft het met elkaar te maken?

Duidelijk is wel dat wil je alles kunnen veroorloven op deze wereld je in justitie moet zitten. Je bent als burger verplicht zaken te melden en dat net aan die instantie die je dan kan veroordelen en je leven ontnemen! Slim is de wet opgezet want zo beschermt de absolute top zichzelf en zorgt dat er niets naar buiten komt van hun vuile was en vuile praktijken.

Wat de ware rol is van onze gouverneur en haar koninklijk huis zal men niet te weten komen maar ik vernam wel vanuit de Turkse hoek dat men niemand zal sparen als het gaat om deze vieze praktijken die dus vanuit de voormalige Antillen gespeeld worden. Meer informatie gaat er zeker nog komen maar voor nu is het stof om na te denken. Stof van drugs, telecommunicatie en gokken beschermd door de grootste der groten.