24
Tue, Nov
3 New Articles

Ingezonden


WILLEMSTAD - Welgeteld 21 partijen hebben zich, op 8 augustus j.l., ingeschreven voor de parlementsverkiezingen van de komende 30 september op Curacao. Curacao een autonome land binnen het Koninkrijk der Nederlanden telt ruim 150.000 inwoners.

De inschrijving van de partijen deed mij denken aan de Amerikaanse taferelen vol toeters en belletjes, maar op z'n Curacaos, een echte Carnavalsviering, Een soort zomer carnaval met Brass ivar asjesBands en juichende partij simpasitanten. De ene groep partisipanten was groter dan de andere. De presentatie van de ene partij was beter organiseert dan de andere.

En de politieke leiders straalden van strijdlustigheid en spanning. De ene politieke leider deed het beter dan de andere (heeft allemaal te maken met poltieke ervaring). De media was massaal aanwezig en heeft ernorm genoten van de vertoningen in een hete zomerdag vol verkiezingskoorts.

Al bij al kan ik zeggen, het kan verkeren dat de verdeeldheid zichtbaar is met 21 partijen, maar een feest geven kunnen wij als geen ander!!

mfk pas