11
Tue, Aug
9 New Articles

Lokal

WILLEMSTAD - De Curaçao Restaurant Association heeft haar leden voorzien van posters om toeristen welkom te heten. Met de posters wordt gewezen op de richtlijnen die er zijn voor bezoekers wat betreft Covid-19 regels zoals het houden van afstand en het dragen van een mondkapje.

Nu de toeristen weer terugkomen naar Curaçao, wordt het ook weer belangrijker voor restaurants om zich goed te houden aan de Covid-19 regels. Maar ook voor de bezoekende toerist is het belangrijk om te weten wat er van hun verwacht wordt. De door het Curaçao Toeristen Bureau ontworpen poster is voor horeca-gelegenheden gasten niet alleen een warm welkom terug te heten, maar ook om een duidelijke uiteenzetting van de regels te geven. De vereniging van restaurants, met bijna 90 leden, heeft ervoor gekozen de poster te printen en distribueren omdat restaurants het toch al zwaar hebben.

thumbnail CRA Poster for restaurants ABusiness Director Egon Sybrandy: ‘het is een klein gebaar, maar in deze tijden proberen we op alle vlakken te helpen”. Onlangs bleek uit onderzoek dat bijna de helft van alle restaurants het niet gaat redden zonder steun van de overheid. De CRA zet zich onder andere in voor meer financiële steun voor de restaurants.