12
Wed, Aug
0 New Articles

Lokal

WILLEMSTAD - Op donderdag 16 juli 2020 om 11.00 uur‘s ochtends zal het Openbaar Ministerie en het Integraal Afpakteam Curaçaodoor tussenkomst van de deurwaarder overgaan tot de openbare verkoop van een aantal in beslag genomen motorrijtuigen.

Het Integraal Afpakteam Curaçao heeft de afgelopen jaren me tsucces diverse onderzoeken en acties gedaan waarbij er een groot aantal goederen in beslag zijn genomen. Deze onderzoeken en acties waren met name gericht op illegaal verkregen vermogen door criminele ondermijnende activiteiten.

Door de openbare verkoop willen het Openbaar Ministerie en het Integraal Afpakteam Curaçaoeen duidelijk signaal afgeven aan de samenleving dat misdaad niet loont. Het Openbaar Ministerie en het Afpakteam streven ernaar om deze openbare verkopen regelmatig te laten houden. Goederen die openbaar verkocht zullen worden zijn onder andere auto’s en scooters.

Een ieder die geïnteresseerd is kan de veiling bijwonen op het terreinvan Arbeidszorg gelegen aan de Bellisimaweg z/n (zijweg Sta. Rosaweg nabij SUVEC). Bezichtiging van de voertuigen kan geschieden op de dag van de verkoop vanaf 8.00 uur ’s morgens.