15
Mon, Jul
11 New Articles

Lokal

WILLEMSTAD - Afgelopen donderdag heeft zich tijdens een evenement op Mambo Beach helaas een geweldsincident voorgedaan. De beelden hebben zich via Social Media verspreid en het incident is aanleiding geweest voor een communiqué van het Amerikaanse Consulaat.

Mambo Beach BLVD betreurt het incident ten zeerste. De voor het evenement getroffen veiligheidsmaatregelen bleken helaas onvoldoende om het incident te voorkomen.

De veiligheid van onze bezoekers heeft onze hoogste prioriteit. Ieder geweldsincident is er een teveel. Mambo Beach BLVD is de meest populaire toeristische attractie van Curaçao en ontvangt jaarlijks meer dan 700.000 bezoekers. Het aantal incidenten is de afgelopen jaren gelukkig beperkt geweest.

Mambo Beach heeft naar aanleiding van het incident de interne regels voor evenementen aangescherpt en voert nauw overleg met haar veiligheidspartners (Justitie, Politie en interne security) om in de toekomst dit soort incidenten te voorkomen. Er zal tevens een gesprek worden aangevraagd met het Amerikaanse Consulaat om het communiqué te bespreken