22
Tue, Oct
7 New Articles

Lokal

WILLEMSTAD – Na het succes in Nederland, komt de bekende Curaçaose zangeres naar Curaçao met het concept Shirma’s Soul Kitchen, waarbij ze soul muziek en soul food combineert.

De eerste twee edities vinden op zondag 21 april en maandag 22 april plaats bij Villa Maria in Otrobanda. Kaarten zijn nu te koop.

foto shirma 1Het concept van Shirma’s Soul Kitchen bestaat uit eten, muziek en dansen. De sfeer is informeel. “Alsof je bij mij thuis eet. Ik wil het zo gezellig mogelijk maken”, aldus de goedlachse zangeres Shirma Rouse. Het menu dat geserveerd wordt, bestaat uit de favoriete gerechten van Shirma zelf, met veel Caribische invloeden. “Ik ben dol op de Curaçaose keuken.”

Shirma’s Soul Kitchen is een succesvol evenement, dat reeds diverse keren in Nederland heeft plaatsgevonden, in uitverkochte zalen. “En wat is er nou leuker om dit ook op mijn eigen eiland te doen.” De reacties op Shirma’s Soul Kitchen in Nederland zijn overweldigend positief. “Het heeft alles, van een intiem diner tot een swingend concert”, licht Shirma toe. En dat gaat gepaard met een lach en een traan onder de bezoekers. “Hoe dan ook moet iedereen zich lekker thuis voelen en vooral enorm genieten, dat is de bedoeling.” foto shirma 2

De 39-jarige Curaçaose zangeres zingt al haar hele leven. Sinds 2013 is ze bekend geworden bij het grote publiek in Nederland, door haar deelname aan The Voice of Holland. Ze wordt vooral geroemd voor haar passie voor muziek en soul. Shirma is al jaren actief in de muziekwereld en heeft daardoor een groot netwerk aan muzikanten, zowel in Nederland als op Curaçao. Tijdens Shirma’s Soul Kitchen op Curaçao zullen er ook bekende artiesten aanhaken voor een gastoptreden.

Wil jij ook genieten van de zang- en kookkunsten van Shirma Rouse? Kaarten voor de eerste twee edities op zondag 21 april en maandag 22 april zijn nu online te koop via tibbaa.com. Early bird tickets zijn nu in de verkoop voor 135 gulden per persoon. Je kunt ook kiezen voor een bijpassend wijnarrangement van 55 gulden per persoon.

De organisatie van het evenement is in handen van evenementenbureau Evento Curaçao. Voor meer informatie over het evenement, ga naar de Facebookpagina facebook.com/shirmassoulkitchencuracao, of zoek contact met Evento Curaçao, via telefoonnummer 7881358.

poster option3