23
Tue, Jul
23 New Articles

Lokal

WILLEMSTAD - Na drie succesvolle edities van 2015, 2016 en 2017, zegt ook dit jaar opnieuw van de grootste sociale media-evenement van Curaçao: Social Media Matters (#SMMCUR). Marketeers, managers, ondernemers en sociale media-geïnteresseerden in het algemeen kunnen van 19 november tot en met 23 november 9 workshops en 3 zogeheten 'inspirerende sessies' in het Avila Beach Hotel.

Social Media is belangrijk ja, het is 01Deze workshops en inspiratiesessies worden gegeven door verschillende experts op het gebied van sociale media, met elk zijn of hair eigen expertise. Deelnemers leren over de Social Media Matters yes it does 03nieuwste social media technieken en de laatste trends.

Het vijfdaagse evenement is een initiatief van Evento Curaçao (Curaçao) en Kimpact (Nederland); samen al meer dan tien jaar bedreven in de wereld van sociale mediacontent, -tools en -strategieën. De organisatie zegt in workshops voor iedereen toegankelijk zijn. De interactieve workshops worden alternerend in twee levels, te weten: beginners en gevorderden.

Met de meest verschillende workshops en inspiratiesessies is er voor iedereen iets te leren. Van facebook tot Instagram en van gestructureerd leren werken tot effectief communiceren met je collega's en klanten. Pelpina Trip, Kirsten Jassies, Juënney Holder, Cynthia Schultz, Mischa Coster, Kim Swagemakers en Marijke Hoos staan ​​klaar om alles te leren. Op de website en Facebookpagina van Social Media Matters is the full level available available and is more information to the workshops and the background of the sprekers.

U kunt hier online inschrijven. Het gehele evenement is mogelijk gemaakt door ENNIA. www.socialmediaweekcuracao.com