23
Tue, Jul
23 New Articles

Lokal

WILLEMSTAD - Minister Zita Jesus-Leito Goedemiddag, dames en heren, 

Spich di Minister Jesus Leito na buelo inougural di Condor 03Het is met veel genoegen en tijd om een ​​enkele woorden naar je toe te brengen in deze prachtige gebeurtenis, de inaugurele vlucht van Condor.

Sta mij teen om allereerst Hartorig warm welkom te wensen bij Condor bij zijn eerste landing op de bodem van Curaçao.

Dit begon in september al met de ondertekening van het protocol en de sluiting van een nieuwe luchtvervoerdersovereenkomst tussen de Bondsrepubliek Duitsland en het Koninkrijk der Nederlanden met betrekking tot Curaçao. Met Condor als leider van het pakket, has this overeenkomst to the heroprichting of the immediate connectiviteit tussen Frankfurt, Duitsland en Curaçao na de definitieve toestemmingen op 22 oktober verlengd.

Het Boeing 767-300-vliegtuig is een bekende, betrouwbare en beproefde pil. Condor er maar liefst 16 heeft. Wij zijn verheugd dat Condor, Spich di Minister Jesus Leito na buelo inougural di Condor 02zijn aanbod en routes offers, continuïteit en comfort voor de passagiers tussen Curaçao en Frankfurt en daarbuiten is gewaarborgd.

Met het partnerschap van Condor en de verschillende touroperators en reviewersbureaus, kunnen we nu mensen uit Frankfurt, de corresponderende Europese steden en andere Europese landen en met de mogelijkheid van verder eilandhoppen brengen. Door bewoners en bezoekers van Curaçao een directe service aan te bieden aan een grote internationale hub, Frankfurt, Duitsland, en natuurlijk vice versa, door Duitse inwoners en bezoekers directe service aan het Caribisch gebied te bieden, laten we onze internationale aanwezigheid en wereldwijde connectiviteit zien toenemen. Dit is verleden perfect in our doelstellingen of the cause and successful to success leiden.

Deze vlucht is het begin van wat we vertalen in een hoeveelheid verkeer van het Europese verkeer. Een zeer welkom scenario met alle drie voordelen hebben, Condor, Duitsland en Curaçao. Wij zijn zeker blij met deze ontwikkeling en dat zou jij ook moeten zijn.

Zoals het zonnige hart dat ooit op de staart van de Condor-vliegtuigen zonk, reiken we u een zonnig, warm hart aan, Dank u, Danki en laten we zeggen, Welcome Home, Bon Bini en vele veel gelukkige landingen.