21
Wed, Aug
17 New Articles

Lokal

WILLEMSTAD – Op dinsdag 23 oktober hebben de oprichters van de educatieve stichting WeConnect, mevrouw Tanja Fraai en de heer Mike Ho-Sam-Sooi, hun jaarverslag 2017 aangeboden aan de Gouverneur van Curaçao, Hare Excellentie Lucille George-Wout.

181023 weconnectWeConnect bedenkt en realiseert educatieve projecten binnen het gehele Koninkrijk. Tijdens het gesprek met de Gouverneur is ingegaan op de inspanningen van de stichting om het studiesucces van Curaçaose studenten in Nederland te bevorderen en om diezelfde studenten na afronding van de studie terug te krijgen naar Curaçao.

Via trainingen, netwerkmomenten en educatieve excursies slaagt WeConnect er steeds beter in om een groeiende groep Antilliaanse en Arubaanse studenten te bereiken.

WeConnect manager Tanja Fraai zegt: "We merken dat er een enorme behoefte is aan een organisatie die motiveert en stimuleert; teveel studenten ronden helaas niet binnen de gestelde tijd hun opleiding af door een complex aan factoren. Dat is zonde en wij dragen vanuit WeConnect ons steentje bij om daar verandering in te brengen.”