19
Tue, Mar
9 New Articles

Lokal

WILLEMSTAD - Het Ministerie van Economische Ontwikkeling (sectoren Buitenlandse Economische Samenwerking, Economische Ontwikkeling en Innovatie) de Curaçao Film Office in samenwerking met Creative Europe organiseren een allereerste presentatie over EU-fondsen voor de creatieve industrie (waaronder de audiovisuele, culturele en creatieve sectoren).

Aangezien Curaçao ook behoort tot de Landen en Gebieden Overzee (LGO) zijn er subsidies waarbij ook Curaçao kan meedoen via zogenaamde “oproepen tot indiening van voorstellen” (calls for proposals). Voor een van deze fondsen genaamd Creative Europe, zal een inleiding verzorgd worden door Programme Manager Media, Andrea Posthuma.

Datum: Maandag 9 April
Tijd: 09:00 t/m 12:00
Plaats: Auditorium University of Curaçao

Er zijn slechts beperkte plaatsen beschikbaar, daarom kunt u zich uiterlijk tot en met zaterdag aanmelden door een mail te sturen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Tijdens het Curaçao International Film Festival Rotterdam zal mevrouw Posthuma ook een Masterclass verzorgen en zal zij meedoen aan de mentorgesprekken. Verder is ze ook een van de juryleden voor de Caribbean Short Competition. Voor meer informatie over deze activiteiten en kaartjes voor de masterclass kunt u terecht op de facebook page of de website van het Curaçao International Film Festival Rotterdam (www.curacaoiffr.com)

Het Curaçao International Film Festival Rotterdam vindt plaats van 11 t/m 15 april.