16
Wed, Jan
22 New Articles

Lokal

Willemstad - Baoase Personal Health Club bestaat 2 jaar. Hoogste tijd om iets nieuws te doen! Daarom introduceeerd de club vanaf februari 2018 als eerste in het Caribisch gebied Electro Musculaire Stimulatie (EMS).

Baoase Personal Health Club introduceert EMS Electro Muscle Stimulation 001EMS is al langere tijd populair in Europa, de nieuwste trend in Amerika en nu overgewaaid naar Curacao. Electro stimulatie training werkt sneller en effectiever, zorgt voor spieropbouw zonder zware belasting op het lichaam en kan ingezet worden voor herstel, blessure behandeling en figuurcorrectie.

Baoase Personal Health Club introduceert EMS Electro Muscle Stimulation 003Hoe werkt EMS?

Tijdens de training worden door middel van elektrische impulsen de spieren in het gehele lichaam gestimuleerd om aan te spannen. Hiermee spreek je meer spieren tegelijk aan en kun je intensiever trainen dan bij een normale workout. Ook bereik je sneller en makkelijker spieren die dieper liggen, moeilijker te trainen zijn en (daardoor) het meest verwaarloosd zijn. EMS wordt al jaren binnen de revalidatie en topsport ingezet bij blessures en om herstel te bevorderen. Daarnaast helpt EMS bij de algehele verbetering van kracht en conditie en stimuleert het de doorbloeding en stofwisseling. 20 minuten EMS staat gelijk aan 3 uur fitnessen in de sportschool.

EMS try out week Wil je Electro Muscle Stimulatie zelf proberen? In de week van 29 januari organiseert Baoase Personal Health Club een ‘try out’ week. Dan kan iedereen EMS testen tegen een gereduceerd tarief. De tryout sessie boek je heel makkelijk via Baoase Personal Health Club introduceert EMS Electro Muscle Stimulation 002emscuracao.com.

Over Baoase Personal Health Club:

Baoase Personal Health Club is gevestigd tegenover Baoase Luxury Resort. De personal training studio is toegankelijk voor gasten van het resort enbewoners van Curacao. Het is een kleinschalige club waar vijf trainers zich dagelijks bezig houden met personal training, voedingsadvies en hulp bij afvallen. Daarnaast bieden zij ook small group trainingen aan zoals yoga en cardio boxing. Tevens is de club als enige op Curaçao licentienemer van Fittergy, sportvasten en nu dan ook aanbieder van EMS Curacao.