07
Sat, Dec
0 New Articles

Lokal

Willemstad - De Dolphin Academy organiseert een leuke en leerzame competitie voor kinderen om tot junior vicepresident van Dolphin Academy verkozen te worden.

Deze junior vicepresident mag een jaar lang de eervolle titel dragen, wordt ambassadeur van de Dolphin Academy en zal van alles leren over dolfijnen. Om zodoende ook andere kinderen te enthousiasmeren over deze bijzondere dieren die leven in de wateren rondom het eiland.

Alle kinderen tussen de 9 en 14 jaar die wonen op Curaçao en een zwemdiploma hebben, maken kans om junior vicepresident te worden door zich in te schrijven. Uit alle inschrijvingen worden twintig kanshebbers gekozen, die op zaterdag 19 november 2016 de strijd met elkaar aan zullen gaan door middel van educatieve opdrachten bij Dolphin Academy. De winnaar mag zich vervolgens een jaar lang junior vicepresident noemen. Volgend jaar zal er opnieuw een competitie plaatsvinden en wordt er een opvolger gekozen.

Dolphin Academy organiseert deze leuke en educatieve competitie voor kinderen op Curaçao om de jeugd van het eiland meer te leren over dolfijnen. Bij de Dolphin Academy hebben bezoekers namelijk de kans om dichtbij deze bijzondere en slimme dieren te komen. De junior vicepresident zal 2 ochtenden met ervaren begeleiders en trainers meelopen, de dolfijnen voeren en helpen verzorgen. Tijdens deze 2 ochtenden zal de junior vicepresident deelnemen aan het officiële assistent-trainer programma.

Kinderen die dol zijn op dolfijnen, tussen de 9 en 14 jaar zijn, wonen op het eiland, een zwemdiploma hebben en op zaterdag 19 november beschikbaar zijn, kunnen zich inschrijven door een e-mail te sturen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Met daarin naam, achternaam en motivatie waarom hij of zij junior vicepresident van Dolphin Academy wil worden. Aan de deelname zijn geen kosten verbonden. De inschrijving sluit op 15 november 2016. Zie ook de Facebookpagina en website van Dolphin Academy voor meer informatie.

www.dolhpin-academy.com

Junior Vice President poster