24
Sun, Sep
0 New Articles

Lokal

Willemstad - Komende dinsdag 16 augustus is de kick-off van het SUCCEED NOW! programma georganiseerd door Emeli Colen van BLACK Curaçao en Flavina Winklaar van Crab Social. Beide dames zijn 2 jaar geleden voor zichzelf begonnen en willen anderen helpen in hun ideeën om een eigen onderneming te starten.

thumbnail E mail LogoStartende ondernemers hebben veel vragen en weten vaak niet waar ze moeten zijn voor antwoorden op hun vragen. Goed voorbereid aan je onderneming beginnen is het halve werk.

Tijdens de kick-off zullen de deelnemers informatie krijgen van ADECK, Gratida Services en is er een gastspreker aanwezig met jarenlange ervaring waar de deelnemers vragen aan kunnen stellen over het ondernemerschap.

ADECK, de associatie voor klein- en middelgrootbedrijf op Curaçao werd in 1993 opgericht met als doel samenwerking te bevorderen tussen kleine bedrijven en hun belangen te behartigen. Door dit te doen zal deze sector op haar beurt kunnen bijdragen aan de ontwikkeling van ons eiland, Curaçao. Adeck gaat ervan uit dat een ondernemer bewuster moet worden over wat het betekent om zaken te doen in de huidige wereld. Adeck kan deze bedrijven op Curaçao steun verlenen en helpen om zich verder te ontwikkelen zodat ze op een professionele manier hun bedrijf kunnen uitoefenen zodat dit kan blijven groeien.

De conferentie is kosteloos te bezoeken. Aanmelden is verplicht in verband met de beschikbare zitplaatsen. De bedoeling van de organisatie is ieder kwartaal een SUCCEED NOW! conferentie te organiseren.

Aanmelden kan via email; This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.