19
Tue, Oct
0 New Articles

Lokal

WILLEMSTAD  - Dagelijks sterven er mensen in ons lokale ziekenhuis CMC wat naar eigen zeggen is ten gevolge van de Covid pandemie! Niets is anders waar want deze mensen hadden allen onderliggende ziektes zoals men intern alsmaar blijft toegeven!

Maar als het zo is dat deze reeds 151 mensen werkelijk gestorven zijn aan Covid, wil dat zeggen dat deze bewust vermoord zijn door een falende regering en hun ziekenhuis die ondanks vele leugens beweren dat ze handelen volgens een illegale noodwet! Een noodwet is er voor nood (oorlogen, rampen zoals heer Pisas zelf toegegeven heeft) en niet voor een falend ziekenhuis dat niet in staat is haar personeel te laten werken om 38 mensen te verzorgen!

Wereldwijd zien we dat Covid gemakkelijk te verzorgen/genezen is en zelfs in onze buurlanden sterven alleen mensen met onderliggende ziektes en NIET alleen aan Covid! Iets klopt hier lokaal niet, want de politiek geeft openlijk toe dat ze dus bewust mensen vermoordt (zie dagelijkse staten). Ook zien we dat ze zich wringen in een wereld van illegale wetten en handelen tegen beter weten in. Wat maakt dat bijvoorbeeld een minister van gezondheid sneltesten verbiedt en bepaalde behandelingen / medicijnen niet toestaat! Men accepteert GEEN controle! Hoe is het mogelijk dat men een simpele kuur NIET mag toepassen en Covid nog behandelt zoals deze in de middeleeuwen behandeld werd?
Gaat het om extra COHO (bloed) geld binnen te krijgen ten koste van levens?

Het getal IC patiënten ten gevolge van Covid is een getal wat NIET correct is en alleen aangeeft dat zowel CMC als lokale politiek mensen BEWUST vermoorden door wanbeleid en falen van diagnoses stellen! Nog steeds is er NIET EEN pathologisch onderzoek gedaan op deze overleden patiënten (GEEN CONTROLE)! Volgens insiders (specialisten/artsen) is het sterfgetal een normaal getal als je praat over de vele voorgaande jaren zonder Covid! NU heet het een Covid sterftecijfer wat CMC en politiek dus moordenaars maakt, dat door hen zelf dagelijks toegegeven!

Hoe is het mogelijk dat men dit alles blijft toegeven en iedereen kijkt ernaar en houdt hun mond!