22
Wed, Sep
7 New Articles

Lokal

WILLEMSTAD - Op zondagavond 27 juni organiseerde de Curaçao Boxing Association (CuraBox) voor de derde keer van dit jaar amateur bokswedstrijden. De wedstrijden vonden plaats bij A&A Boxing en waren gratis te zien via een livestream van sport.cw

De eerste wedstrijd was een demonstratiewedstrijd tussen de twee 9-jarige Shermilon Susana (Supreme Boxing Centre) en Dylan Ocampo (Pro-Fit) waarbij vanwege de jonge leeftijd stoten naar het hoofd niet toegestaan waren. Zoals gebruikelijk bij een demonstratiewedstrijd was de uitslag een onbeslist en ontvingen beiden een medaille van de CuraBox voorzitter Edwin Baas.

In de tweede wedstrijd, een Welterweight bout (63-69 kg) won Denzel Ignacio (66.3 kg) van A&A Boxing unaniem van Sherven Maduro (65.1 kg) van Supreme Boxing Centre. De medailles werden uitgereikt door de penningmeester van CuraBox, Sem Klein.

In de derde partij, ook in het Welterweight (63-69 kg) won Dylano Streedel (67.1 kg) van Supreme Boxing Centre) unaniem van Noah Van Der Meulen (66.8 kg) van A&A Boxing. De bokser ontvingen de medailles uit handen van CuraBox commissaris Huibertico Balentien.

In de vierde en laatste partij in het Middleweight (69-75 kg) won Kevin Scharbaai (71.9 kg) van Baas Sports unaniem van Dwinley Mathilda (74.2 kg) van Supreme Boxing Centre. De medailles werden uitgereikt door de vice-voorzitter van CuraBox, Andy Frans.

Men kan de hele avond met alle wedstrijden bekijken via https://youtu.be?WCOXf1cAUbo