09
Sun, Aug
0 New Articles

Lokal

KRALENDIJK - Zoals u bekend is de stichting Ride for the Roses opgericht om samen fondsen te werven voor kankerpatiënten op Bonaire.

Op Zondag 23 juni 2019 gaat de vierde editie van de Ride Swim & Walk van start. Wij hebben ons als bestuur ingezet om er samen met uw (financiële) ondersteuning, evenals de afgelopen jaren, een succes van te maken opdat wij fondsen kunnen blijven werven voor onder meer de mensen die deze zware strijd tegen kanker aangaan.

De kaarten kosten US$ 15 per persoon. De combo kaarten kosten US20. De kaarten zijn bij alle leden van het bestuur en bij de volgende locaties verkrijgbaar:

- De Freewieler Bonaire (Kaya Grandi 61)
- Bon Bida Spa & Gym (Gob. N. Debrot 74)
- Techno Bar (Bonaire International Airport)
- Lisa Convenience Store (Kaya Lisboa)
- Multipost Bonaire (Kaya Industria 2)
- Special Occasions (Bulevar Gob. N. Debrot 50)
- Bagga Yoga
- Yoga by Arlene
- Yoga Center at Eden Beach Resort
- Sentro La Union (Kaminda La Union)
- Pomp station Rincon

De reeds gekochte kaarten blijven geldig u kunt uw t-shirt en surprisetas ophalen op de volgende locaties:

- Vrijdag 21 juni 2019 tussen 10:00am-16:00pm bij Orco Bank
- Zaterdag 22 juni 2019 tussen 10:00am-16:00pm bij Eden / Spice Beach

Bezoek onze website www.ridefortheroses.org en onze facebook pagina om de hoogte blijven van alle ontwikkelingen en hopen u op 23 juni 2019 van harte welkom te mogen heten tijdens onze evenementen Ride, Swim en Walk. Zondag kunt u ook genieten van een vol programma met Yoga, kinderspelen en live uptredens.

Heeft u vragen e-mail ons op het adres This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Wij doen ons best om u zo snel mogelijk te beantwoorden. Wij rekenen op uw steun!